- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
1 szavazat a 6930p-re
Win. 8.1 minden drájvert szinte automatikusan leszed, ami meg hiányzik, arra a Win7 x64 bites drájverek tökéletesek.
Melegedni nem melegszik az biztos, viszont sajna játékra nem az ideális
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
(A sors furcsa iróniája) egyik cimbimnek is ma lett problémája a notijával.
Hp Envy 15 típusról lenne szó, nem bootol be a rendszer, 0xc000000f hibát dob, próbálta már a Windows-os Restore-t de eredménytelenül. Bármit írt a parancssorba különböző tutoriálok alapján, nem jutott megoldásra. Az újratelepítés sem akar működni, ekkora a következő üzentet kapja:
Illesztőprogram betöltése
Egy CD/DVD-meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezezn...... csatlakoztassa az eszközt most.Tudnátok neki segíteni?
Köszi,
Hajós
-
gergobaby
aktív tag
Úgynézki mióta kivettem a 2. modult, 2 GB-tal simán megy
Bár nem ártott volna az a +1GB memória, dehát így jártam.Köszi a helpet

-
gergobaby
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Windows memóriadiagnosztikát futtattam most, ő szerinte hibamentes a dolog.

Nem tudom mit tehetnék még vele...

-
gergobaby
aktív tag
Hali

Adott egy HP 6930p Notebook friss Windows 8.1 rendszerrel. Minden up to date, a VGA drivert is Windows Updateről húzta, de hajlamos beszemetelni helyenként a képet (GMA 4500). Az előző rendszerrel működött, tehát alaplap hiba majdhogynem kizárva. Hőmérsékletek alacsonyak. Ha megpróbálok feltenni a hp Support oldaláról egy Win7 x64-es drivert, sehogy sem eszi meg, mindig kiirja, hogy a gép nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek.
Valaki találkozott-e már ilyennel, és mi lehet a megoldás?
Köszi,
Hajós -
gergobaby
aktív tag
Szia!
Feltettem ezt a progit, a loginhoz tökéletesen működik (bár 2x már leállt Lockolás után pár perccel?!), de nem lehet valahogy összelőni a másik HP-s szoftverrel is, hogy ismerje?
Elvileg mindig felajánlja, hogy megjegyezze-e a Credentials-okat a különböző oldalakhoz (FB, HA stb.) de eddig vagy nem történt semmi, vagy automatikusan beloggoltat ujjlenyomat nélkül.
Nem megoldható az, hogy ezeken az oldalakon is az ujjammal lépjek be?Köszi, és Üdv.
Hajós -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Most jött meg egy HP Elitebook 6930P típusú notim.
P8700, 2 GB DDR2 (ez még kap), GMA4500M stb.Az lenne a kérdésem, hogy milyen alkalmazással lenne célszerű életrehívni az ujjlenyomatolvasót Win 8.1 alatt?
Továbbá egy SSD szerintetek begyorsítaná a rendszert? Mert gondolom itt nincs akkora átviteli sebesség, mint egy asztali gépben SATA3-mal
Köszi előre is
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nem ártott volna az a +1GB memória, dehát így jártam.

Pyttawrx