- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepster18
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget.
Rizso épp most találtam rá a tesztedre nagyon korrekt és jó kis írás.Viszont felmerült a kérdés bennem hogy szükségem van e egy i7es procira amikor pl egy i5-ös is bőven megfelelne.
Találtam egy ilyen konfigot ennél a gépnél.Csak azt írják limitált széria.Lehet már nincs is nekik.
[link]Egyébként szerintetek az i7-el mennyivel érek többet?Játéknál valószínűleg nem jön ki a többletteljesítmény.Gondolom adatmásolás, telepítés és hasonló dolgoknál lehet belőle profitálni.
-
nepster18
csendes tag
Meg mondom őszintén külsőre jobban tetszik a Hp, persze nem a külső a lényeg hanem ami belül van de ez is jóval erősebb.
Egyedül ez a melegedés dolog ami nem tetszik, erről mi a véleményetek?
Ja és még valami: ezen széria tuch padja és billentyűzete jónak mondható?
Tesztben azt írták kényelmes és nem írták mint pl a samsungnál, hogy az egér jóval később reagál meg ilyesmi. -
nepster18
csendes tag
sziasztok
Tudom ez egy HP topic de még is megkérdezném tőletek szerintetek az alábbi két gép közül melyiket választanátok?Az egyik egy hp remélem valakinek van valami tapasztalata ezzel a géppel.
[link]illetve ez egy samsung, erről van egy teszt is egyedül a tuch padot szidják.Hp-nál pedig annyi negatívumot olvastam, hogy a bal felső sarokban 40 fok körül mérték a hőmérsékletet terhelés alatt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest