Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosandr
csendes tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Köszönöm, köszönöm, kipróbálom!
Baráti üdvözlettel
sosandr -
sosandr
csendes tag
válasz
tiboca7
üzenetére
Köszönöm, ebben reménykedtem, így hát megpróbálom:
HP DeskJet 840C, régebben egy asztali géppel volt összekapcsolva, olyan kábellel, amilyennel általában ilyen régi cuccokat szoktak volt összekötni. Nem voltam rest, megszámoltam, huszonöt pöcök van benne két sorban. A Laptopon egy ennél jóval kisebb bemenetet találtam, gondolom van a kettő között egy átalakító kütyü, vagy ilyesmi? BUÉK! -
sosandr
csendes tag
Ajjaj, ilyen nehezet kérdeztem? Nyomtatni szeretnék, drága hozzáértő honfitársaim, csak nyomtatni, semmi baj, semmi búgás, hűtés, melegedés, semmi, csak nyomtatni. De milyen zsinórral, és hol kapom meg?
Boldog, válaszolós, tanácsadós Új Esztendőt!
-
sosandr
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Kérdésem vóna: HP nx7000-hez nyomtatót szeretnék csatlakoztatni. Hova kell csatlakoztatni, és kell-e valamilyen átalakító hozzá, mert a nyomtatóból kijövő csatlakozóhoz nem látok a gépen megfelelőt.
Kösz
SA
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
HP DeskJet 840C, régebben egy asztali géppel volt összekapcsolva, olyan kábellel, amilyennel általában ilyen régi cuccokat szoktak volt összekötni. Nem voltam rest, megszámoltam, huszonöt pöcök van benne két sorban. A Laptopon egy ennél jóval kisebb bemenetet találtam, gondolom van a kettő között egy átalakító kütyü, vagy ilyesmi? BUÉK!
Pyttawrx