- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
válasz Hisztogram #30456 üzenetére
"Ha igaz ez a specifikciós lista akkor nincs dedikált video kártyád, emiatt a videólejátszásokkal gondok lehetnek"
"A képernyő felbontása viszont kiváló(viszi a fullHD-t)"
De akkor ez ellentmondás, nem?
Nem akartam még kibontani a gépet(hátha eladom), így nem is tudom kipróbálni, hogy viszi-e a HD-t.
A SONY oldalán azt írja: "Videokártya neve Intel® HD Graphics 3000" ebből én arra következtetnék, hogy viszi a HD-t. -
kowik
tag
válasz AxBattler #30457 üzenetére
"milyet szeretnél" nem én akartam, és nem munkára adták, csak adta a cég a jó munkámért.
Ha megtartom akkor a mostani gépem helyett ami MSI CR650. Irodai alkalmazásokra ez volt a legolcsóbb gép. Böngésző, office fut rajta, illetve HD filmet is le tud játszani (ez azért lényeges mert van egy HD kamerám, és legalább a felvett dolgokat meg tudjam nézni. -
kowik
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam a cégtől (jutalomként) egy SONY VAIO SVS1311E3E-es gépet. Mi a véleményetek róla?
Kollégák rögtön lecsaptak rám, hogy megveszik 150eFt-ért. Neten néztem, hogy kb. 240eFt az ára. Ez ennyire jó gép? Főleg irodai dolgokra használnám, illetve HD videók lejátszására. Bár erősen gondolkodom az eladáson is, mivel a mostani gépem sincs még másfél hónapos sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest