- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, akkor megy vissza bele, amúgy a nyáron egy hónapig, amég tudtam, hogy nem fog kelleni, 50%-ra lemerítve tettem el arra az időre, és amikor visszatettem, alig néhány %-ot ment le (már nem emlékszem pontosan, de 40-ig biztosan nem).
Viszont 3-4 nap alatt lemerül a gépben is (napi használat mellett, bedugva, ha nem használom addig akkuról) 94%-ra, ahonnan elkezdi feltölteni magát... ezt jó lenne megállítani, gondolom ez sem tesz jót neki, főleg ezért is vettem ki arra a hónapra belőle
de sajnos erre nem találtam megoldást 
-
Sziasztok!
Van egy július végén vásárolt, új ProBook 4530s-em. Egy kérdésem lenne:
Az akksi garancia (1 év) pontosan mit jelent? Használjam a fennmaradó időben nyugodtan róla a gépet amikor hurcolászom (heti 2-3 alkalommal), mert ha nagyon elhasználódna kicserélik (mikortól?), vagy vigyek magammal mindig töltőt, az akkumulátort pedig tegyem el, nehogy elhasználódjon? -
Hali,
4530s-re (HD6490M) fel lehet varázsolni a HP oldaláról letölthető, több mint fél éves AMD illesztőprogramnál újabb verziót úgy, hogy működjön mellette az Intel is energiatakarékos módban? Hétfőn érkezik a masina, felkészülök a telepítgetésekre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy egy próbát, esetleg e-mailt megér? Bár nem túl feltűnő, de zavar.
de sajnos erre nem találtam megoldást
Pyttawrx