Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
alexanderov #5183 üzenetére
én most vettem igencsak jo áron renew 6910p-t.. eddig szuper... és ha belegondolok, hogy ennyiért egy FuSi se jött volna ki...
-
adm
őstag
válasz
a jobb boltokban tételesen megmutatják a gépet és van módod ellenőrizni pl a bios infók alapján a felszereltségét.
ezeket a komponenseket nem nagyon tudod megbízhatóan tesztelni pár perc alatt. viszont a kijelzőt - főleg nagyobb felbontásoknál - érdemes átnézni. szintén a jobb boltokban ezt vásárlás előtt is megteheted és cserélhetsz gépet, így nem muszáj utólagos garanciális procedúrán átesni.
amit eddig a fórumon találtam, mindenki újnak tűnő gépet kapott. sértetlen csomagolásban sértetlen gépet új illattal stb. egyes vélemények szerint a renew gépek közt lehet javított/ "átalakított" típus is.
-
csabors
tag
válasz
Szia.
Nyugodtan hagyatkozz a boltra. Segítőkészek és nem átverősek. Az, hogy az alkatrészek mennyire vannak rendben, a használat során fog kiderülni. Ne aggódj én kb. 10 renew gépet hoztam el a már sokszor említett notebookbolt-ból és egyiknek sem volt semmi baja, és azt hiszem azóta sincs.
Bátran vásárolhatsz...!Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest