- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
válasz
SeniorTilla #52683 üzenetére
Ugyanazzal a hibával már négyszer volt szervizben a gép és még mindig nem lett jó, ez az alap felállás.
Illetve már kétszer behalt a HP oldaláról letöltött bios frissítés közben. Tehát minden okom meglenne az agybajhoz, de ennek ellenére roppant türelmes és megértő és jó fej vagyok, pedig nem ilyen az alaptermészetem, visszafogom magam.1, Szerettem volna távsegítséget ha van, annyira helyreállítani a gépet, hogy lementsek róla dolgokat és úgy adjam be ötödszörre egy reménytelen körre. Amit ajánlottak megoldás az nem sikerült, de megígérték utána néznek egy másik lehetőségnek és keresnek ezzel kapcsolatban, nem kerestek. Ne ígérjék meg, ha meg nincs megoldás akkor mondják meg, kapjak visszajelzést erről, ne várjak feleslegesen.
2, Lemondtam a helyreállításról, de megkértem őket egyeztessenek a szervizzel, hogy mi lesz a megoldás a fő hibára. Értesítsenek az egyeztetés eredményről. Szokás szerint, roppant előzékenyen, udvarisan megígértek mindent és majd jelentkeznek. Nem kerestek. Tehát volt jópár felesleges telefonos ügyintézés, nagyon úgy érzem hülyének néznek és lepattintanak.
Nekem ne jópofizzanak, ne rabolják feleskegesen az időmet. Javítsák meg a gépet vagy mondják azt, hogy nem javítható. Nem akarom feleslegesen küldözgetni. Vagy adajnak kontaktot a szervizhez ha ők nem akarnak foglalkozni a dologgal.Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Formula-1
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest