- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #44808 üzenetére
Szerintem Te nyugodtan merítsd csutkára, aztán majd ha mélymerülésbe kerül, és onnan már nem lesz kihozható, az legyen a saját dolgod, és menjen a saját károdra, ne máséra. Részemről marad a saját módszerem, ami eddig minden esetben segített.
-
válasz
SeniorTilla #44808 üzenetére
A kettő között van az igazság. 25xxp sorozatban tudom hol kapcsol ki az akku ismerem a cellákat, nem hagyom neki, hogy maga tegye, mert ki van centizve. Inkább 1 tized volttal felette magam kapcsolom le vagy kezdem tölteni mint, hogy ő maga tegye. Sőt hagyom kihűlni az amúgy meleg akkut, ritka ha töltőt kap, előtte kiléptetem a rendszert. Persze ez az egész ennél a szériánál megy, tudom az akkuk fesz határait.
Azért, mert hiába nyerek 5 percet azzal, hogy ő kapcsol le, de teljes élettartamra nézve tovább megy el.
Én amúgy altatom más híján, majd felkel és után már nem csinál semmit egyszerűen elszáll ha nem kap töltőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest