Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Kolondrum #41862 üzenetére
Ehhez a WiFi problémához van egy hasonló esetem, ugyan úgy 8560/8570 széria csinálja:
random módon eldobálja a hálókártyát (ethernet), ilyenkor az eszköz a device managerben felkiáltójeles.
BIOS-ban a buli-in device-ok között letiltom az ethernetet, újraindítom, majd megint engedélyezem. tádááám! Működik...egy darabig. Volt amelyik példány sűrűbben csinálja. Beküldöm szervizben, erre visszakapom javítás nélkül, hogy jó. Kipróbálom, és tényleg.
Semmit nem csináltak vele pedig, előtte pedig én is minden kutyafülét kipróbáltam már.
Ezt csak azért említem, mert szintén hálózati jellegű gond és ugyan az a típus.
Jelenleg a fent említett megoldást használom és nem is panaszkodnak a userek egy ideig, de a teljesen véletlenszerűen visszajön a hiba.
Nálad mi a jelenség az eszközkezelőben hiba esetén? Nézted?(#41864) SeniorTilla
Nem hajlandó onnan elindulni a recovery. Egy pillanatra látom a bal alsó sarokban, hogy reagál az F11-re, de érdemben semmi. UEFI/Legacy beállítás nem tehet keresztbe?
CD/DVD nem kell hozzá?
Szerk: ha kikapcsolom a Legacy-t, akkor "checking media - fail. Please instal op.system on your hard disc"
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- LED világítás a lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest