Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akaido

addikt

válasz Kakumix #31612 üzenetére

Na ehhez a EN489AA dokkolóhoz kellene nekem segítség.

1. Multibay II kell a dokk optikai fészkébe? Ha az, akkor szinte beszerezhetetlen. Vagy esetleg van másik dokkoló optikai keret is?

2. Akadt némi működési anomália a EN489AA dokkolóval.

Hozzákapcsoltam a dokkot a monitor tv-mhez sima vga-val. A dokk saját tápja nélkül nincs kép, ha a dokkot tápjával együtt használom, van kép a monitoron is, tehát átmegy az RGB jel a dokkon.
    Egy ps/2-es billentyűzetet csatlakoztattam a dokkhoz ebben az állapotában(tehát a dokk saját tápja is csatizva van), és az is műxik, sőt egy USB-s egerentyű is hajlandó volt most elindulni.
    A dokk bekapcsológombja körüli kék LED fény nem műxik, de a bekapcs UV zöldje, világít, és a bekapcs funkció is működik.
    A régi tulaj ajánlatára szétszedve a cuccot, belül a meghajtó fiók hátoldalához közeli vízszintes NYÁK lapon van két kis vezeték amelyek egy-egy apró pontcsatiszerű lyukhoz kapcsolódnak a NYÁK lapról a felső borítólemezhez. Ez a két kis vezeték most a levegőben lóg, nem tudom miért, valszeg elfáradtak az évek során. Egy a gond nem tudom őket vissza tenni, mert pont méretesek, és annyit nem engednek, hogy a borítás visszahelyezésekor biztos fogást lehessen rajtuk fogni csipesszel, vagy bármivel.

[link] majdnem a videó végén 2.45-nél jelzik piros karikával, hogy mi a gondom nekem is. Na de mi a megoldás? Forrasztani ezt vissza abba a picurka két kis likba, hogy? Esetleg plusz kábeleket lehetne a lógó vezetékek végére forrasztani, és úgy vissza a helyére.
    Ebben tud valaki segíteni?

• Tikakukac

titán

válasz Kakumix #31612 üzenetére

Állat!

Akkor minden megy rendesen, nem zavarja a 0.5V különbség meg a 15W minusz?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés