Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Hali! Látom írtatok rendesen
. Csak az a bökkenő, hogy nálam ezt az asztali gép csinálja és nem a laptop. A laptoppal semmi gondom nincsen, úgy megy mint a vihar. Ez a t7250 bivajerős egy proci. Az asztali gépemre ráver 10 másodpercet a super pi (1M). Az asztalimban egy Pentium D 805 2.66gHz @ 3.5 gHz van. Csereérett
. Kicsit sajnálom is, mert remekül szolgált és nem is volt óccsó
, igaz már két és fél éve vettem... (ez már majdnem off
) -
ABE
őstag
Jó ötletet adtál! Megnéztem az Intel saját grafikus paneljét, kikapcsoltam a Hotkeys-t és a saját energiagazdálkodását, így egyből működik a hibernálás a fedél lecsukására. Sőt, közben visszakapcsoltam ezeket az opciókat, és továbbra is működik.
Elképzelhető, hogy ez kavarta be a gépem valamiért?Nem tudod valahol letiltani a külső monitort? Van, ahol pl. BIOS-ban is le lehet tiltani, de szerintem Windows alatt is megoldható, hogy deaktiválva legyen a VGA kimenet, és akkor automatikusan csak a saját képernyőre küldené a jelet. Habár nem tőlem kérdezted, de az alvó állapot és hibernálás között tudtommal olyasmi különbség van, hogy hibernáláskor mindent lement vinyóra a gép a memóriából, így áramkimaradás esetén is onnan tudod folytatni a munkát, ahol abbahagytad, alvó állapot esetén viszont elveszik az adat áramkimaradásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Csak az a bökkenő, hogy nálam ezt az asztali gép csinálja és nem a laptop. A laptoppal semmi gondom nincsen, úgy megy mint a vihar. Ez a t7250 bivajerős egy proci. Az asztali gépemre ráver 10 másodpercet a super pi (1M). Az asztalimban egy Pentium D 805 2.66gHz @ 3.5 gHz van. Csereérett
. Kicsit sajnálom is, mert remekül szolgált és nem is volt óccsó
, igaz már két és fél éve vettem... (ez már majdnem off
Pyttawrx