Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Szia
Minden további nélkül rakhatsz caddy-be ssd-t, ha kiszeded a gyári vinyót simán tudsz rá telepíteni USB-ről.
A galibák akkor kezdődnek ha hdd-t és ssd-t is akarsz egyszerre használni. Ilyenkor kell jumperolni, ez egy kis forrasztgatást jelent a caddy nyákján, de ha rászánod magadat akkor segítek majd mert én több napot gulgiztam mire sikerült ez az 5 perces művelet.A gyári vinyó 1,8" zif csatlakozójú. Jó vacak az a zif csati, nekem 2 is megtört de ebay a barátom szerencsére.
Én egy ide passzoló ssd-t vettem, ilyen teljesítménnyel szintén ebay-ről.
A gép sokat gyorsult vele, pedig ez az ssd nem egy sebesség bajnok.Azonban írtad hogy neked nincs szükséged az ssd mellett háttértárra, akkor mindenképpen egy 64-96 Gb-os sima 2,5"-os ssd-t javasolok az odd helyére. Olcsóbban kijössz fajlagosan ( GB/FT) és gyorsabb is lesz mint egy zif ssd. Egy ilyen caddy is megteszi viszont erre nem megy rá a gyári dvd előlap, nekem is le kellett vágni róla a "kapcsokat" és ráragasztottam. Egyébként teljesen korrekt volt a kinézete. Ha ez nem felel akkor van drágán passzoló caddy amit forrasztgatás nélkül lehet jumperolni, de ennyit nem ér szerintem.
Amire még érdemes odafigyelni az az hogy a gép csatolója csak UDMA5-öt tud. (100 MB/s) Szóval nem érdemes elszállni az ssd-vel, amihez a legolcsóbban hozzájutsz az elég lesz bőven.
Amit még érdemes venni a kis 2510p hez az egy ilyen PCMCIA kártya mert a 2 USB borzalmasan kevés. Én is vettem, tökéletesen tette a dolgát.
Kérdés?

ui:
hasznos linkek: Notebookreview Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux Mint
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx