- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
milyen böngészővel próbáltad használni a "retek facebook"-ot? operával pl történetesen nem megy rendesen a facebook, ie, ff és chrome rendesen viszi. milyen vírusirtót tettél fel? nekem az Avast pl folyamatosan kilőtt pár oldalt, egyszerűen letiltotta őket böngészés közben. amint leszedtem jó lett. szerintem is egy közel 10 éves oprendszert ma már el kellene felejteni, mivel egyre kevesebb rá a driver, és ráadásul lassabb is, mint a w7...
(#26196) pethYeti a seagate megvette a samsung hdd gyártó üzletágát. gondolom valamilyen átmeneti korszakból származó hdd lehet, vagy a gyárban rosszul címkézték fel. de gratulálok, hogy ha így simán kicserélték egy jobbra és egy akksit is kaptál.
jótanács az akksihoz, hogy ha nem akarod használni, akkor is 1. töltsd fel teljesen, majd merítsd le 50-60% környékére, majd vedd ki, és rakd el egy hűvös száraz helyre. kb 2-3 hetenként érdemes ezt megismételni, mert akkor sokáig jó marad az akksi. ha csak szimplán berakod a fiókba, akkor lassan lemerül teljesen, és az meg kinyírja a lithium akksikat rövid távon. folyamatosan feltöltve használni szintén nem tesz jót nekik, az is hamar tönkre vágja (barátnőm csak hálózatról használta a notiját akksival, és 8 hónap alatt 3 óra üzemidőről 1,5 órára esett vissza az akksi emiatt...)
-
kutga
félisten
Nem lehurrogni akart csak tanácsot adni, mert az új hardverekhez már nem nagyon jelenik meg XP driver.
Amúgy tényleg érdemes lenne hetest telepíteni, és inkább a böngészőt cserélni mondjuk Chrome-ra, kizárt hogy ne menjen pont a facebook (én sem használom amúgy
).
Hetes alatt pedig van virtuális XP mód, a könyvelő programomat én is onnan használom mert nem megy hetesen.
MOD
Elvileg ezek az XP-hez való driverek: -
ktommy91
addikt
Egy MSDN-es képből telepített, legfrissebb driverekkel, directx-szel ellátott windows-on nem megy a böngészés? Semmilyen böngészővel?
Visszaolvastam, de ahelyett hogy egy őskövület OS-sel próbálkozol nem lenne egyszerűbb azzal próbálkozni hogy menjen W7-en?Nincs és nem is lesz facebookom, de köszi az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest