Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
visanci
üzenetére
én munkára nem tudnék dönteni a pavilion és az envy között...
amiben jobbak, a 2.1-4.1-es hangrendszer, az ilyen-olyan megvilágítások, az "éjjellátó" webkamera stb. azzal egy mérnök nem tud gördülékenyebben/hatékonyabban dolgozni, és akkor ott vannak hátráltató tulajdonságok, mint a tükröződő kijelző vagy a quadro hiánya.a dellek közül ez jöhetne szóba. az ára kb belefér
a tp W70x annyira ritka, hogy év végéig szinte esélytelen, hogy felbukkanjon emberi áron.15"-osben sem sokkal jobb a helyzet, a kicsit elszállt áron féléve hirdetett W510, nagyjából egyetlen szóba jöhető Latitude, illetve két 8540p.
- az egyik magánszemélytől (adásvételi kell) 1600×900-as felbontással, majd 2,5 év garival
- a másik pedig az előbbi eladótól számlával, de valószínűleg csak kisebb felbontású kijelzővel.ha valamiért nem jönne össze precision, én ebben a helyzetben első 8540p-t venném +120gb ssd-t + 1 × 24" vagy 2 × 23" hp vagy dell ips monitort vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx