Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Végül a DV6-os lett az Extreme Digitaltól, azonban rendben meg is jött, nem volt olyan probléma amit írtál.
A géppel kapcsolatban lennének még kérdéseim, remélem valaki tud rájuk válaszolni.
Akinek ugyanilyen gépe van (DV6 3100sh), az optikai meghajtó előlapja nektek is lötyög, vagy olyan mintha illesztési probléma lenne? Garancia mennyi idő? Nálam 1 év, pedig úgy tudtam 2. És a garancia érvényességi ideje valamiért 2010. 09. 23-től kezdődik a gép szerint, pedig csak pár napja vettem. Ha a HP oldalára beírom a gép adatait, ott is 1 évet ír ki, és már 2010 óta aktív a garancia.Nem az eredetileg telepített Windows megy rajta, hanem egy saját magam által telepített, de nem működik a hang és fényerőállításkor megjelenő információs sáv, pedig az gyári rendszeren működött. Úgy olvastam a fórumban hogy a HP Quick Launch Buttons program jeleníti meg ezeket, de nem tudom honnan lehet letölteni, ugyanis a C:/SwSetup mappában amit előzőleg lementettem nincs benne.Minden más benne volt. A HP oldalán sem találom a gépemhez valót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx