Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacy027

tag

válasz SeniorTilla #18073 üzenetére

Végül a DV6-os lett az Extreme Digitaltól, azonban rendben meg is jött, nem volt olyan probléma amit írtál.
    A géppel kapcsolatban lennének még kérdéseim, remélem valaki tud rájuk válaszolni.
    Akinek ugyanilyen gépe van (DV6 3100sh), az optikai meghajtó előlapja nektek is lötyög, vagy olyan mintha illesztési probléma lenne? Garancia mennyi idő? Nálam 1 év, pedig úgy tudtam 2. És a garancia érvényességi ideje valamiért 2010. 09. 23-től kezdődik a gép szerint, pedig csak pár napja vettem. Ha a HP oldalára beírom a gép adatait, ott is 1 évet ír ki, és már 2010 óta aktív a garancia.

Nem az eredetileg telepített Windows megy rajta, hanem egy saját magam által telepített, de nem működik a hang és fényerőállításkor megjelenő információs sáv, pedig az gyári rendszeren működött. Úgy olvastam a fórumban hogy a HP Quick Launch Buttons program jeleníti meg ezeket, de nem tudom honnan lehet letölteni, ugyanis a C:/SwSetup mappában amit előzőleg lementettem nincs benne.Minden más benne volt. A HP oldalán sem találom a gépemhez valót.

Új hozzászólás Aktív témák