Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lokarson
üzenetére
Nekem 8510p-m van. Majdnem a kezdetektől 320 gigás wd blacket használtam benne. Most vagy egy hete 500 gigás wd black van benne. Hangban nem hallok különbséget, mondjuk sebességben sem nagyon (asszonynak kellett winyó, csak azért cseréltem).
Mondjuk az eredeti 160 gigás fujitsuhoz (5400) képest nagy ugrás volt sebességben a 320 gigás wd black. Én nem érzem hangosnak egyik wd blacket sem. Hozzá kell tenni hogy a 8510p nem a leghalkabb a dedikált videókártya miatt (nem zavaró de a ventilátor megy).
Melegedést csak ritkán néztem, de nem láttam kiugró értéket. A 320 gigás 2 évig szolgált minden probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx