Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"Szívesen megnéznék egy statisztikát, hol használják többet a gépeket: beltérben vagy kültérben."
Ö elég egy besütő nap a szobába nem kell kimenni. (Viszont ha nappal van nem szeretek sötétben ülni).
A feher megoldásod jo ötlet feltéve ha tetszik a delikvensnek.
Természetesen igazad van jo dolog kiülni hülyulni. Csak kérdés hogy ezert mennyit áldozol és mi a fontos. Nekem pl sokkal fontosabb hogy halk legyen a gépem minimális melegedéssel mint hogy uj jatekokkal zökkenőmentesen jatszak (föleg hogy megvagyok nelkülük is). Van aki nembánja ha egy radiator lesz a gépéből csak hordozható legyen és tudjon jatszani. Elég nagy a kontraszt a két tábor között sok alternatívával így ezért is írtam hogy egy adott tulajdonság miatt (mondjuk vga) a többi -felhasználó szempontot, igényt figyelmen kívül hagyva butaság minősíteni egy laptopot mint ahogy a srác barátai tették.
Nekem ugye nem tetszenek a csillogos laposok megsem mondom senkinek hogy ne vegyel olyat mert nekem nem tetszik és én mast vennék. Ha neki ez nem hátrány akkor miért ne. Ugyan ez vice versa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Háztartási gépek
- SörcsaPH!
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx