Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én nem emlékszem, hogy a Pavilion elé helyeztem a ProBook-ot. Ha mégis linkeld be légyszíves!!! Nekem úgy rémlik, h úgy nyilatkoztam róla, h : "NEM ISMEREM de akár jó is lehet"
A Pavilionok nem szar gépek, csak van 1-2 dolog ami miatt nem javaslom és nem veszem meg. Ha nem lenne az ASIS\RENEW akkor nem is javasolnám az EliteBook-ot se mivel túlságosan drága, akkor már inkább Thinkpad vagy DELL XPS.
Lehet több gép járt a kezeidben mint nekem de én az "üzlet" miatt nem vagyok elfogult. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majd légyszi nézz utána, h mi is az a HP ProBook jó? Mert arra írta rekid, h sz@r!
A ProBook az "s" széria továbbfejlesztése, semmi köze a business-hez. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Látom akkor nem vagy elég figyelmes: [link] --> ez neked melegedés? (8530p)
Ki mondta, h kopik?Köztünk az a különbség, h én nem csinálok üzletet a gépek ajánlásából veled ellentétben.
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Az értékeid tökéletesek! Majdnem, hogy olyan mint az én 6910p-mnek (mondjuk nekem a venti nem hallható csak ha a teljesítmény megugrik). Ami süti a combodat az a dokkoló egység. Ez a 6910p-nél is meleg. Én könyvet szoktam a noti alá rakni és így teljesen jó.
Azt meg, h a venti milyen hangos így nem tudom eldönteni.... hallani kéne.
rekid-nek a 8530w-je ami sztem jobban melegszik azt írta, h a venti teljesen normális "susog".
Mint írtam neked privátban a bios-t frissítsd és állítsd be, h ne menjen folyamatosan a venti, ennyi amit tehet de ha jól emlékszem nem használt semmit.
El kéne már egyszer ruccanni Ceglédre
szerk: adm javaslatát megfogadnám, azt én kihagytam.
-
spyduck
nagyúr
válasz
DevilYnside
üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
A dedikált VGA-s gépek mind ilyen melegedősek, sőt az általad használt 8530p még a hűvösebb kategóriába tartozik. Én tudtam a CPU órajelét állítani XP-n az NHC-vel, azt viszont nem tudom, h elindul-e WIN7-en. Kérdezd meg a WIN7 tonyikban, h mivel szokták állítgatni (a biosban nem fogod tudni az tuti.). Ajánlom még ezt a topikot is: [link]
Azt azért hozzáfűzöm, h én mondtam, h a kisebb procis gépet vedd, az csak 25w-ot eszik. Persze jött vki és mondta, h "óóóóóóóóó az kell".
Az everest értékeidet azért írd már be, mert lehet fölöslegesen fáradsz mivel az értékeid teljesen normálisak.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
Hagyd a francba a Vistát, én rengeteget szenvedtem vele és ugyan ezzel a lassúsággal szembesültem. Rkaj rá XP-t vagy Win7-et.
Az egyetlen Vista amivel nem tapasztaltam ezt a lassúságot az az SP1-es Vista Home Premium. -
spyduck
nagyúr
válasz
doddencs
üzenetére
Én úgy csináltam, h letöltöttem az összes Vista drivert. Azokat ha elindítod kicsomagolják magukat a C\SWSETUP mappába. Na a lényeg, h ezeket csak ki kell csomagolni, nem kell telepíteni. Majd az ismeretlen eszközökre-->jobb klikk-->illesztő frissítése-->illesztők keresése az sz.gépen-->megadod az swsetup mappát és automatikusan kiszedi magának ami kell.
-
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
A látöszöget függőleges irányban értem. Ha filmet nézek akkor nagyon el kell találni a döntési szöget, h jó legyen.
-
spyduck
nagyúr
Ha a hordozhatóság a szempont akkor a 6930p-t ajánlom viszont ha számít a VGA teljesítmény akkor a 8530p és 8530w modelleket ajánlom.
Amiért megvenném ezeket:
-szép design, fedlap és abelső szálcsiszolt aluminium
-jó hűtésrendszer
-intel Centrino with vPro technológia
-VWA (széles beláthatóságú), AntiGlare (tükrözõdés mentes) kijelzõ
-környezeti fényérzékelő
- 3D DriveGuard fizikális merevlemez védelem
- DuraCase Magnézium ötvözet kijelzõ burkolat
- DuraFinish karcállóbb mûanyag elemek
- DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb teljes méretû billentyûzet
- vázszerkezet magnézium-aluminim és műanyag együtteseA linkelt helyen 60-70% olcsóbban megkapod ezeket a gépeket. Miért?
-külföldről hozzák, vszínűleg javított gépk amik teljesen karcmentesek. Olyan min ha újak lennének.
-külföldi bill. amit lehet cseréltetni, matricáztatni
-úgy árulják, h 2év garancia van rá--> eddigi tapasztalatok alapján 3év van rájuk vagy több mert vmit vszínűleg elrontott a HP.tucsok.: Ha lenne a gépedben fényérzékelő szenzor azt mondanám, h kapcsold ki de tudomásom szerint nincs. Hát így viszont nem nagyon tudom......
-
spyduck
nagyúr
Egy kicsit elavult már ez a cikk de alapnak jó: [link]
Akkor már csak azt nem értem, miért óvtak ennyire a HP-tól...
Mert nem értenek hozzá. Több csoportba lehet osztani a HP-kat.üzleti modellek: "b \ p \ w" - ezek nagyon jó, minőségi modellek. Számomra nincs is jobb ezeknél.
konzumer notik: "s" - vannak jobbak, rosszabbak. Ez a legolcsóbb és ezért nem a legjobb anyagokból vannak. A HP nemrég adta ki az úgy nevezett PRO BOOK családot amiről nem nyilatkoznék mert nem ismerem egyáltalán, nem is olvastam róla. Nekem kicsit APPLE formatervezésű, de bejön
multimédia: Pavilion - Hát erről megoszlanak a vélemények
Én nem rajongok értük.
Vannak még a Pressariok amiről nem igazán tudom milyen réteget akar megfogni. -
spyduck
nagyúr
válasz
Chuwakka19
üzenetére
Itt : [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Igen tudom és magasnak is tartom. Sztem elég koszos a CPU venti. Sokat használod ágyon vagy ölbe? Mert ha igen akkor ki kéne takarítani. Az én CPU hőmérsékletem 40-45 fok között ingadozik. Ha nem netezek wifiről akkor sokkal alacsonyabb, 40fok maximum.

tommyone: Most jól sejtem, h te egy másik gépen talapítetted fel a Vistát a winyóra és azt raktad be? Hát akkor mit csodálkozol?
Elev más illesztőket pakol fel.Telepíts pendrive-ról!!!! A win7-nek kisebb a gépigénye min a Vistának. Úgy képzeld el, h olyan gyors mint az XP és szebb mint a Vista, ráadásul sokkal megbízhatóbb. Én az RTM tesztverziót használom és már azt is tökéletesnek mondanám.
-
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Energiagazdálkodás tulajdonságai:
Aktuális energiaforrás Akkumulátor
Akkumulátor állapota 65 % (Ismeretlen)
Teljes akkumulátor élettartam Ismeretlen
Hátralévő akkumulátor élettartam 7856 mp (2 óra, 10 perc, 56 mp)Akkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Sorozatszám 50145 2007/08/20
Egyedi azonosító 50145 2007/08/20Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 49291 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 49291 mWh
Jelenlegi kapacitás 32195 mWh (65 %)
Feszültség 11680 mV
Elhasználódás mértéke 0 %
Energiaállapot Merülés alatt
Merülés mértéke 14753 mWKözben rájöttem, h azért volt ismeretlen mert hálózatról néztem. Nézd meg te is AKKU-ról üzemelve.

tommyone: Milyen chipset és processzor van a gépedben? -
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Azt azért hozzátenném, h én elolvastam a neten, h kell kímélni az akku-t. A gép Decemberben lesz 1 éves.
Ezt írja:
Újra kell indítani a gépet mert most raktam bele az akkut és pár dolog ismeretlen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Ha ezt írja ki akkor vszínűleg cellazárlatos, van még rá gari?
50-60 fok özé írja az Everest
Ez sem normális hőmérséklet. -
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
65W-os töltővel kaptam a gépet
Igen, sajnos ez elő szokott fordulni az ASIS és RENEW gépeknél, elvileg 90w-osat kéne adniuk. Barátnőmnek is ilyet adtak a 6910p-hez és jó neki, elvileg elégnek kéne lennie, csak picit jobban melegszik, meg ha bekapcsolt állapotban rakod rá a töltőt akkor kiírja, h: "Nem megfelelő inteligens adapter".az akkut is használja
Ezt nem abban veszed észre, h az akkutöltöttség néha 95-99% között ingadozik?
Mert ha igen akkor ez teljesen normális. Ez gyárilag ilyen sztem minden notinál. Azért fontos mert nem töltődik folyamatosan az akksi és ezzel nem teszi tönkre mert ugyebár az akksi ha nem használják akkor is merül.Rakj fel egy EVEREST-et, az megmondja mennyire van elhasználódva az akku-d. Viszont ha több hétig nem kapcsolod be akkor tuti veszít a kapacitásából.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én nem azt mondtam, h szarok!
Nekem megvan a véleményem miért választom amit választok. Konkrétan a te véleményedre volnék kíváncsi miben jobb egy Pavilion mint egy professional vagy egy workstation.Szerintem egy notebook azért notebook mert hordozható és strapabíró. Ha nem az akkor ennyi erővel vehetek egy asztalit is. A Pavilion véleményem szerint csak hordozható de azzal kapcsolatban is vannak kételyeim.
Ami nem tetszik a Pavilionban (igaz már 100x leírtam):-Laza zsanérok: (Igaz, h te azt mondod, h nem az de szoktam MediaMarkt-ba járni és nézegettem. Az én szemszögemből ez lötyögős. Volt is egy Pavilion DV6000-em, persze tudom, h emiatt nem szabad leírni a többi DV szériát de azért mégis..... )
-Tükröződő kijelző: Én konkrétan sokat utazok és az agyam eldobtam régen amikor semmit nem láttam a kijelzőn magamon kívül. Persze ezt lehet orvosolni a 100%-os fényerővel ami ahhoz vezet, h az akksi 1 órát se bír. Ugyan ez az Antiglare-nél 0%-os fényerővel teljesen más, mindent lehet látni.
-Anyagminőség:
fedlap: Fényes, lakkozott csilicsáré. Nagyon szép de minden maszat meglátszódik rajta és nagyon könnyen karcolódik, kopik. Vigyázzak rá mint vmi gyöngyszemre? Nem ezért veszek notit.
szerkezet: Bebizonyosodott, h a Pavilion szerkezete tartalmaz magnéziumot, igaz én még nem láttam de elhiszem. Ellenben mi van egy HP Elitebook \ Compaq Professional \ Worksatin modellnél?
Hát ez:- DuraCase Magnézium ötvözet kijelző burkolat
- DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
- DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb teljes méretű billentyűzet
- Tudomásom szerint a zsanérok acél erősítést kaptak mint a Thinkpadok-nál és maga az egész váz aluminium-magnézium-műanyag együttese.
- EliteBooknál szálcsiszolt aluminium borításMelegedés: Én ahogy olvastam a teszteket azt kell mondajm a Pavilon elég forrófejű. Ezen nincs mit ragozni a Professional és workstation modellek nem. Nagyon jó hűtésrendszerük van ami gondolom az anyaghasználatnak is köszönhető
ui.: Felhoztad a hangszórók minőségét. Volt jó pár notim, tudom neked 100x több de én eddig ilyen jó hangminőséget mint teszem egy 6910p-ben van nem nagyon hallottam. Hogyha ez tényleg minőségnek mondható

Lényegében ennyi. Szívesen olvasnám a te véleményedet

-
spyduck
nagyúr
válasz
muskatb
üzenetére
Bocsi nem tőled kérdeztem hanem SenorTilla-tól csak most jelenleg 3-an is vagytok egyforma avarttal és összekevertetek

szerk: Én erre nem nagyon tudok mit mondani. Ha neked megfelel a CELERON gyorsasága akkor jó vétel. Elhangzottak a hátrányok is:
-jobban melegszik
-többet fogyaszt (akkuidő kevesebb)
-jóval lassabb mint a DualCore vagy Core2Duo gépek -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És mit mondanál a melegedésre és anyaghasználatra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
válasz
nickcreeper
üzenetére
Mire használnád a gépet és mekkora a max. kereted?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Erről nem fogok vitázni veled mivel neked sokkal több gép fut át a kezeden mint nekem. Én viszont vagyok olyan makacs, h amiatt a pár másodperc miatt nem költök +15-20k-t.
Azt visziont nem tagadom, videokodólásra tényleg jobb a nagyob cache de azon kívül mi még?
Tényleg nem kötekedni akarok de pont a crysist hozod fel, annak van a legnagyobb gépigénye. Az a játék szvsz el van bas*va. -
spyduck
nagyúr
Ezek szerintem olyan dolgok amik 1-2 másodperces különbséget hoznak.
T7100 2mb kontra T7300 4mb. A két gépet felváltva használom, ha leülnék egy stopperórával mellé lehet látnék különbséget de amúgy semmit.
Viszont ha vki ettől jobban érzi magát csak vegye, nekem mind1.Ha már itt tartunk szívesen kipróbálnám

Itthon lévő tesztalanyaim: T7100, T7300, holnap jön vissza egy P8400 meg van egy T2050 és egy T2390.
Mik azok az alkalmazások amik miatt megérné nekem +15-20 ezreket költenem?
Nagyon szívesen csinálok tesztet másodpercalapon, csak írjatok nekem pár példát. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tényleg nem kötekedni akarok de sztem wsxga kijelző nem szép kisebb felbontáson, homályos. A CPU lehet jobb de ha játszni is akar sztem jobban jár a wxga kijelzővel. Minden másra jobb a WSXGA de játéknál csak hátrány. Persze ezt "fps" szemszögből gondolom.
A CPU-ra visszatérve sztem semmi különbséget nem fog észrevenni P8600 és a T9400 között.
Én a T7300 és a P8400 között se észleltem különbséget. -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Nekem azért nem kéne mert ugyebár a játékok natív (legnagyobb) felbontásan adják a legszebb képet. Ez a VGA 1280x800-on elvan szinte minden játékkal viszont 1680x1050 felbontásan rendesen leterheled. A proci meg sztem annyira nem mérvadó ha eközül a kettő közül lehet választani.
Ha már költesz +15k-t akkor ezt ajánlom: [link]Amúgy meg itt találsz az erősorrendről infókat:VGA: [link] CPU: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sajnos így sem tetszik neki a dolog.
Ezt a quick touch-ot meg nem találom. Ez nem vmi Pavilion specialitás? -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Basszus erre nem is gondoltam, mindjárt kipróbálom

szerk: Valahogy ki lehet választani, h vista komp. módban fusson? Csak mert nekem a QLB-t XP komp módban futtatta és nem jó.
szer2: megvan mindjár kipróbálom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én már eldöntöttem, karácsony előtt meglepem magamat egy HP 8530p-vel
Haverom is vesz vagy 8530p-t vagy T500-at. Lesz kivel játszani
Meg hiányoznak a lanpartyk is, 2 havona azért jó végigjátszani egy éjszakát. -
spyduck
nagyúr
Kérlek szépen ASIS-t vettem. A HP szervíz viszont megerősített arról, hogy 2012 Dec 17-ig él rajta a nemzetközi garancia

Amúgy ez csajom legjobb barátnőjéé. Csak nálam volt 4 napig, windows meg egy kis ügyintézés miatt. Nemrég vittem el neki.szerk: Most, h így már a 6910p-n netezek kicsit gagyi érzésem támadt
Máris hiányzik 
szerk2: 1hét és érkezik az XP meg a driver CD és jöv7-en a magyar bill is megjön hozzá.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem hiszem, h csinálok logoutos írást.
Nem sok különbség van a 6910p és a 6930p között.HP EliteBook 6930p
Amit érdemes megemlíteni:
-nem melegszik egyáltalán, a CPU 30fok körül mozog
-a beépített kis lámpa semmire nem jó
-a zárszerkezet sztem szar, két kézzel lehet csak lecsukni a kijelzőt
-az aluminium borítás nagyon szép viszont fura, h hideg a gép
-webcam átlagos
-érintőgombok folyamatosan világítanak ami egy sötét szobában filmnézés közben nem kellemes de mégse mondanám zavarónak
-a gép nagyom össze van rakva, roppant erős
-CPU venti alig hallahtó
-7200-es winya picit hangosabb
-akkumlátor roppant sokat bír, ha leveszem a fényerőt és energiatakarékos módban van 7 órát ír ki alul
-hangszórók nagy teljesítményűek és jó minőségűekvégszóban pedig annyit, h eddigi legjobb gép ami a kezemben volt de a 6910p-t nem cserélném le egyenlőre.
-
spyduck
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tudom, nekem se volt gond a 6910p-vel, de ez más eset.
Megelett

az egyik a "managmente engine interface" a másik meg az "Intel AMT solo" volt.
szóval kész lett

-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
közrejátszik sok minden.
költözés, munkahelyváltozás stb......SeniorTilla: Sajnos ez sem nyert.
-
spyduck
nagyúr
PCI soros port
PCI egyszerű kommunikációs eszközEzek mik lehetnek?
Intel AMT-re gondolok de most fölöslegesen nem akarok telepítgetni. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
HP 6930p-n van 3 ismeretlen eszköz. Hogy bírom azt kiderítenim, h mik ezek?
Win7 -
spyduck
nagyúr
Ja a töltőt bevittem a notebookstoreba és holnap 11órára hoznak nekem egy újat. Ismét nem csalódtam bennük, szvsz a legkjorrektebb cég.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Akkor lehet nem ledes csak az adatlapján szerepelt. Őszintén szólva engem is meglepett mert fel voltam készülve egy gyönyörű kijlezőre.
Még negatívum, h a zárszerkezet egy elbaszott ötlet a 6930p-n. Csak két kézzel lehet becsukni mert a kis pöcökök túl távol vannak egymástól.
De majd csak az xp felrakása után formálok végeleges véleményt, meg persze a tesztek lefuttatása után. -
spyduck
nagyúr
én lassan 1éve használok egy asis gépet, olyan volt mint az új, ráadásul semmi baja.
ez a 6930p is szalon állapotú és mégis asis. jó persze a töltőt vihetem cserélni de ez új géppel is előfordul. a poén, h a 6930p-re 2012 dec 17-ig van még gari míg az egyik 6910p-re alapból 2 év gari járt.ezzel azt akarom mondani, h ami a neten van az asis-rol és a renew-rol baromság.
az elmult 1 évben 8 renew és asis gépet vettem magamnak és rokonok, barátoknak. mindegyiket én csinálom. egynél volt teljes káosz de az pavilion volt. a másik egy alaplapcserés 6910p volt amibe a szerviz folyanán véletlenül olyat raktak amiben dedikált ati x2300-as volt így egy erősebb konfigot kaptunk. szóval egy rossz szavam sincs
bocsi az írásért de ez a francia bill nagyon fura, szinte minden bill máshol van.
eddig nagyon pozitív a 6930p melegedése.....
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
kap egy magyar billentyűt

-
spyduck
nagyúr
válasz
Eszleny
üzenetére
A töltője szar, holnap kicserélem, mukodik csak izomra cicereg. Amúgy nagyon jó de sok különbséget nem érzek. Most Vista van rajta, holnap rakok rá XP-t és csinálom a teszteket. Majd megírom.
szerk: a bill megvilágító beépített lámpatest csak dísz, semmi haszna nincs
ugyan úgy nem látok semmit, mint ha ott sem volna.szerk2: megvan mind a két 6910p, ez barátnőm barátnőjének megy.
A bill kiosztás nem tudom milyen nyelvű de össze vissza vannak a betűk, nem bírom megszokni.
-
spyduck
nagyúr
Most hoztam el a boltból egy 6930p-t, eddig nagyon bejön

-
-
spyduck
nagyúr
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
SP2-t küldenek!
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Milyen igazad van
Nekem már mind1 kaptam 2db XP-t, 1db Vistát, 3db recovery-t és 3db driver dvd-t, ezekkel el leszek vhogy. Ha meg kijön a WIN7 kérek azokból is 3-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx