Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Pont ezért szerettem volna valakitől vmilyen doksit szerezni, hogy megtudjam van-e benne. Az más kérdés, hogy otthon a gépem eleve az oldala nélkül megy, de itt nem szivesen állnék neki leszedni az oldalát menet közben, ha meg lekapcsolom, akkor mindenki sikítozni fog, hogy most mér nincs net???
Számszerűleg mennyire marad el egy ide vinyó egy scsitól gyorsaságban?
(ez láma kérdés, de csak a fordulatszámot tudom, hogy abban sokkal gyorsabb.) -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van a cégnél egy Hp Netserver E 50.
Szétszedni nem tudom, mert ezen keresztül megy a net és a háló. A Hp-nál is próbálkoztam segítséget kérni, de nagyon sehova nem jutottam, mert ez kifutó termék, és csak pár linket kaptam amivel nem mentem semmire. Goggle szintén nem hozta a várva várt eredményt.
A kérdésem az lenne, hogy tudja valaki, hogy milyen vinyóval lehet bővíteni (én úgy vettem ki, hogy 4.7 és 9.4 scsi)? Illetve ha valaki tud valami olyan doksit, amit adnak egy gagyi 10 ezres alaplaphoz is - mármint alaplapleírást vagy vmi. hasonlót, lényeg, hogy a bővítések fel legyenek sorolva. - annak a segítségét szivesen elfogadnám, ill. bárkiét.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 250 GB SSD + Lenovo LT1952p 19" monitor
- ÁR ALATT!!! - Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT 2x16 GB 6000MHz DDR5
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest