- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
SPOILER!!!Na szóval van az a pálya, ahol a melákkal meg kell támadni az orosz maffiát. A 3.ik szinten, ha kinyírnak akkor vége a pályának jön a bejátszás, hogy a maffiafőnök jobb keze vallat, majd kinyír. Na most az jutott eszembe, hogy mi van ha nem csinálnak ki a pályán? Ilyenkor meg tudod változtatni a sztorit? 4x próbáltam, de feladtam, mert fárasztó mindig lenyomni az elejétől.
-
chatran
őstag
A kopasz arccal vagy patkánymaszkban, akinek beteg az anyja. Egy eléggé fedezék mentes teremben van 3 közelharcos rosszfiú. Középen meg egy gépfegyveres és egy benga állat járőrözik. Ki kell nyírni a 3 közelit, aztán leütni a fegyverest elszedni tőle és kinyírni a bengát. Leírni könnyű kivitelezni már nehezebb.

-
chatran
őstag
Nálam egyelőre csak annyi technikai hiba volt, hogy ha nem pontosan irányból megyek, akkor nem száll be a kocsiba. Ilyenkor meg kell várni míg becsukódik az ajtó és újra próbálkozni.
Eddig nem is próbáltam, ebben is van célratartás a középső gombbal?
A képregényt olvastátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest