- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Sok mindenen "reszeltek", a hangjába is belenyúltak, jobban szól vezetékes fülhallgatón. Jó látni, hogy végre valami szoftveresen nincs elhanyagolva. Ja és amit múltkor kérdeztem és segített a fórumtárs, hogy az ismeretlen hívót a tárcsázóba simán nem lehet tiltani, máshol kell, azt is javították és már a tárcsázóban is lehet. Végre vannak fejlesztők, akik gondolkodni is tudnak, persze tökéletes telefon sosem lesz semelyik, de legalább igyekeznek és az már pozitív.
-
osonte
őstag
Nem válaszolt senki, kicsit le van ülve a fórum. Nem tudom ennyire kevés akinek ilyen telefonja van vagy csak nem azoknak van, akik fórumoznak. Én nem tudok ilyen beállításról és nekem az arc és az újjényomat is be van állítva. Én mindig úgy fiezetek, hogy újjlenyomattal oldom fel a telefont és 10-ből 10-szer működik. Az arcfelismerést viszont használom az OTP és CIB banki appokban, de a DÁP és EgészségAblak, illetve számtalan appban hibátlanul működik, mindennél 100%-os. Természetesen az arcfeloldás az alap, hogy hibátlan.
-
osonte
őstag
Sajnos nem, szólni fog, de halk lesz. Most is azon hallgatom a zenét laptopon, egész jó a hangja (bár az EU-ban fele teljesítményt kapunk, mint az USA-ba szánt verziónál), már talán két éve megvan, rendes DAC van benne, még 3499 Ft volt apple.hu-ról ingyenes szállítással.
Az a gond, hogy Android telefon alapból nem fér hozzá a belső hangerővezérlőjéhez, talán 30% körül fixálva van (Apple termékek rendesen vezérlik és a Windows is), egyedül Neutron zenelejátszóval tudtam Android telefonon nagy nehezen állítani és hangossá tenni, de gondolom szeretnéd minden alkalmazás alatt hallgatni. Direkt csinálta szerintem az Apple, mert sok embernek elég lenne és például a Samsung ugyanilyen kis adapterét tartósságban és hangban rommá veri és talán az is ennyibe kerül, de valakinek napok/hetek alatt eltörik a vezeték része belül. Jó lenne ha lenne Honor gyári adapter, de arról nem tudok, a Huawei adapterek is nehezen beszerezhetőek és kérdéses a működésük. Az a baj, hogy van egy lyuk a párezres vackok és a tizenezres minőségi kifejezetten audio márkák között.
-
osonte
őstag
Amit 2-3-5 ezer Ft-ért esetleg veszel bárhol és azt írják, hogy univerzális/Androidra stb, abban mind van DAC, csak egy nagyon pici és egyszerű. Olyan működéssel (amit én próbáltam), hogy például nekem amikor halk rész volt a zenében és újra kezdett énekelni az előadó, akkor egy betű lemaradt, mert elment energiatakarékos módba az adapter, rohadt idegesítő volt. Ott engedtem el ezeket az olcsó adaptereket (amik valójában DAC-ok, csak elfér a csatlakozó mögött).
Amúgy jól írod, létezik sima átalakító DAC nélkül (pl.: Oneplus, Xiaomi).
A Honor Magic 5 Pro, Oneplus 12/13, meg Xiaomi magasabb kategória működik velük. Az a lényeg, hogy a telefonban lévő DAC ki van vezetve az USB-C bizonyos érintkezőire analóg kimenetnek használva és egy ugyanolyan kinézetű adapterben csak rá vannak kötve a megfelelő szálra a jack anya részre (kettő ilyen adapterem is van, de a genyák már nem kötötték be a kivezetést a telefonon belül a Honor 200, 200 Pro, Magic 6 Pro és 7 Pro -nál sem... azt írja nem kompatibilis adapter, asszonynak pl. Xiaomi 13 tökéletesen működik velük).
-
osonte
őstag
Szia!
Én a gyárit használom hozzá, szogorúan MediaMarkt-ban szoktam venni, azok nem hamisítványok, típusa: Honor НN-200500ЕР2 [kép].
MM-ben most akciós, én drágábban vettem: [link] .
A gyári kábel tökéletes, ami a telefonhoz járt, tud 100Wattot, kb 25 perc alatt töltöm fel, nem merítem le teljesen, 20% körül töltöm.
Amúgy a nagy csatlakozós (USB-A) gyári 100 Wattos töltőnek is jónak kell lennie, ha nem hamisítvány, illetve ahhoz járt olyan kábel, ami szintén tudja a 100Wattot. A 66Watt hülyeség, az nem igaz. Gsmarena-t nézz például, vagy gyártói (Honor) oldalán a töltési teljesítményt.Attól függ mennyire jó fülhallgatót hajtasz vele, én a sufni gsm 5 ezres adaptereket visszavittem, most FiiO KA15-el hallgatok zenét egy JBL fülhallgatón, csodásan szól, de az nem olcsó. Vannak olcsóbbak, pl: [link] . Ezt a márkát szereti, nem pattog a hang, nem akadozik. Küldtem vissza Amazonra márkás akciós 26 ezres adaptert, amivel pattogot a hang, meg rosszul is működött. Elég finnyás a Honor, hogy milyen külső DAC-ot fogad el, csak online vegyél, ahol 14 napos elállási lehetőséged van!
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest