- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Az olaj témához hozzászólva: tényleg jobb egy kisebb 5-40, esetleg 0-40-es olaj, én is okos szerelőkre hallgattam, akik csak a kulcsokhoz értenek és magasröptű elmélkedéseik vannak az olaj jótékony hatásáról.
Eredmény: 15w-40 a régi dieselbe, mert az jó neki...értem, ment is bele de a reggeli hidegindítások, ezzel az olajjal úgy kinyírták a motor belsejét, hogy most motor csere lesz, mert teljesen elment a kompresszió.
Nyugodtan mehet a vékony olaj a régi benzinesekbe, mert több a reggeli 10 fok alatti napok száma kis hazánkban (210K km Charade is szereti az 5w-40-et).
-
F.B.I.
veterán
válasz
!Overdose! #31492 üzenetére
Az a baj, hogy azt nem tudom sehogy ellenőrizni vásárláskor, gondolom senki nem fogja engedni, hogy kompressziót méressek az autóján.
-
F.B.I.
veterán
válasz
!Overdose! #31485 üzenetére
Motornál milyen probléma szokott lenni (azon kívül, hogy nem indul)? Ingadozó alapjárat, esetleg más?
-
F.B.I.
veterán
válasz
!Overdose! #31483 üzenetére
Mindegy milyen csak egy kérdés: mit nézek rajtuk, mik az alapvető probléma források, amik húzósak?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni. Mivel dízel Passatunk motorcserés lenne ,ezért áron alul értékesítem, valaki hozzáértönek.
Elgondolkoztunk, szívó benzinesen, mivel azokkal soha nem volt bajunk, faternak most is van egy kis 90LE Charade, hármunknak is elég lesz valami ilyen kis autó, konkrétan Hondára gondoltunk (esetleg Mazda).
Kérdésem, hogy a '95-'97 közötti évjáratok közül, melyik motorosat érdemes megvenni, továbbá, mindegyik bontószökevény, érdemes akár aláfeküdni? Sajnos az összeg eléggé behatárolt 400K és kb. 150K maradna, alkatrész cserékre.
Bocs ha valakit megbontránkoztatok, hogy csak ennyit szánok egy Hondára de így hozta az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest