Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ketoiz #29676 üzenetére
Mai napig kedvenc típusom, imádtam amíg megvolt. Az 1.6-os motor jól rángatta a kasztnit, sajnos összetörtem, és kb. drágább lett volna megcsinálni, mint amennyit ért. Ahogy fölöttem írja a kolléga, ma már szinte lehetetlen normális áron kifogni jó 4gent.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ilyen csak a mesékben létezik nem? Szerelmes lettem ebbe a gépbe, de sajnos nagy valószínűséggel be kell majd érnem egy 1.5-tel.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz EQMontoya #31476 üzenetére
Ahhoz képest, hogy miket árulnak 500-600-700-ért, azokhoz képest nem olyan sok, főleg ha a leírtak igazak. Persze nekem is ez a bajom, hogy lassan 22 éves, és ennyiért már 6.gen vti-t is kapni bőven, de mondjuk nekem sokkal jobban tetszik az 5gen.
Snoop-y: Az a baj, hogy bőven a kereten túl van, viszont ilyet biztos nem találnék jó darabig.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
D15B2-be szeretnék vezérműszíj készletet, vízpumpát és kuplungot cserélni első körben.
Unixból szerezném be az alkatrészeket, viszont igen nagy a szórás árban, vezérműszíj készletből pl. van Bosch 70 ezerért, de van Jakoparts 20-ért is. Milyen márkák tartoznak az ajánlott kategóriába, és melyikeket kellene messze elkerülnöm? Saját részre készülget a kocsi, így nem szeretném a leggagyibb alkatrészeket belerakni, de a Bosch áraktól kicsit padlót fogtam.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy ez melyik típus gyári kereke és mi pénzt érhet gumi nélkül?? Illetve szerintetek hogy mutatna 5G3D-n?[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz !Overdose! #32352 üzenetére
Köszi! Hétvégén ránézek és fel is próbáljuk rá, mert így képről nagyon nem tudom eldönteni, hogy hogyan mutatna rajta. Vti-t akartam, de 5.gen-t soha nem fogok találni, 6.gen-t meg nem akarok rá, annyira nem mutat jól az az 5.gen-en. 60e vajon reális lehet érte?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz >>>W!nman* #32359 üzenetére
Helló!
Na azt látod nem is tudom, hogy milyen szélesek, de rákérdezek majd. Azt tudom, hogy 6gen-en voltak, én 5g3d-re tenném. -
Tibee86
nagyúr
válasz Tibee86 #32360 üzenetére
4x100 et 45 6"
Azért is tetszik, mert ilyet nem is nagyon láttam még, ellenben minden 2. civic-en ubiszeletelő van, nem akarok beállni a sorba.Bp-n tudtok esetleg megbízható, dolgát tényleg értő lakatost?? Nem nagyon akarom a fényező cimborámmal elintéztetni a "lakatolást" gittel.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz tboy93 #32394 üzenetére
Tegnap délután ugyanez történt velem is....
Elhoztam végre valahára a szerelőtől az autót, többek között cserélt hátul munkahengereket és állított is féken. Egész délután jöttem mentem mindenfelé a városban, nem volt semmi, hazafele úgy voltam vele a nulláson megkergetem még egy kicsit. Lejöttem a nullásról, második-harmadik kanyar után fékpedál majd padlóig be, fékhatás szinte semmi, pumpálva visszajött valami (egyből te jutottál eszembe ). Brutális ferodol szag, bal hátsó lemezfelni tűzforró, csavarok már szinte izzottak. Szerelőhöz szép lassan vissza, túl lett kicsit állítva, összeért a betét és a dob, nulláson buggyant egyet a fékfolyadék és levegős lett a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz tboy93 #32405 üzenetére
Remélhetőleg egy állítással megúszod te is.
>>>W!nman*: Sajnos igen, de mivel ismerős/haver a srác így marad ő szerelőnek. Nála legalább biztos lehetek abban, hogy nem az a cél hogy minél több pénzt otthagyjak.
Tegnap mentem volna a felnikért, erre közölte a srác, hogy már eladta... Imádom az ilyen embereket, hétfőn beszéltük meg, hogy csütörtökön megyek érte.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz szőröscica #32410 üzenetére
Ez így van, szerencsére nem történt baj. De most mit tudok csinálni, jelentsem fel, meg verjem össze ahogy EQMmontoya tenné?
Csak az hibázik aki dolgozik, megesik, eddig nem volt rá panasz soha az ismerettségi körben.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz >>>W!nman* #32417 üzenetére
Sajnos, mondjuk kíváncsi vagyok akkor mi van, ha a kis bakija miatt rommá töröm az autót, arra mit mond.
Mindegy, szerencsére már csak apróságokat kell csinálni a kocsin, azokat ha el is rontja nem tudnak megölni. -
Tibee86
nagyúr
Na csak sikerült 5gen vti felniket szerezni.
A héten kap más színt és mehetnek fel. -
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Felfedeztem, hogy sajnos a jobb hátsó gátlomból ömlik az olaj, úgyhogy kuka. Lenne most egy pár 1 éves Nipparts 20-ért. Szerintetek? -
-
Tibee86
nagyúr
Ha lenne egy millióm már nem lenne. Snoop-y biztos értékeli. [link]
-
Tibee86
nagyúr
Második autót se engedhetek meg jelenleg magamnak, nemhogy hozzá még bérelni garázst is.
Csak ez egy "álomautó" számomra, imádtam anno 4gen-em, ennyiért pedig nagyon jó vétel lenne, de nem akarok nagyon túlnyújtózkodni. Sajnos kicsit hülyére vettek a mostanival, már most is nagyon mínuszba vagyok vele, és sehol nem tart még.Snoop-y: Nekem még olyanom nem volt, inkább csak bontószökevényeim.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Tudom, már az ötlet is gáz, de mégis.
Mennyire üthetem meg a bokám azzal, ha egy külföldi, papírok nélküli kocsira feldobom a saját rendszámom egy út eréjeig? Vennék egy donor autót ami 100km-re van, nagyon szép állapotban van, szín is stimmel. Vagy ne szórakozzak ilyennel, és béreljek inkább egy trélert? -
Tibee86
nagyúr
válasz DeathAdder #34534 üzenetére
Külföldről már nem mernék ilyet bevállalni. Azért megpróbálom rábeszélni, hogy hozza fel Pestre és akkor nem állok neki alkudozni, valahogy ő is hazavitte.
LógaGéza: Igen, ez örök igazság. Egy sima igazoltatásnál nem hinném, hogy nekiállnának nézegetni, full gyári a gép, dísztárcsákkal, gyári kipufogó. Fél éve hajtom a mostanit, de még ezzel se állítottak meg, pedig lenne bőven mibe belekötni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz #45553408 #34540 üzenetére
Igen igen, teljesen igazad van. Egyelőre még kérdéses sajnos az egész projekt, mert pár napja írtam neki, de csak most sikerült helyet találnom ahova le tudom tenni, és mondta, hogy elvileg holnap megy érte valaki, de még nem biztos, hogy lesz rá pénze. Mondtam neki felőlem mehet a licitháború is.
Gondolom papírok nélkül még vontatni se vontathatom, vagy azt lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz DeathAdder #34542 üzenetére
Úgy nem merném bevállalni, az enyémnek a papírjai rendben vannak, azért se aggódnék annyira. Csak ugye az esetleg baleset lehet ami nagyon keresztbe tudna tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Én is nem olyan rég vidékeztem egy hosszabbat (D15B2), olyan 300km pálya (120-130 néha 150-160), 150km országút (100-110), maradék város és 500km-re ~5.9 jött ki. Melóba járás (5km oda 5 vissza) néha kicsit elrúgva azért inkább 7, a legdurvább eddig 7,8 volt. És ha végre eljutnék oda, hogy az undorító, gyűlölt kipufugómat végre lecserélném még javulhatna is kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Az enyém már 300.000+-os, mióta műszerfalat cseréltem meg már nem is számolom.
De legalább ismerem az autó előéletét, ebben biztos ennyi van, nem 500.00-ről lett visszapörgetve.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Olajat kellene cserélnem ha már jó idő lesz a hétvégén, csak nem tudom, mit öntsek bele.
D15B2, 300+ ezer km, mehet a 10W40, vagy inkább 5W30-at kellene? -
Tibee86
nagyúr
Köszi! Szerencsére egy csepp se fogy belőle, maradtam a 10W40-nél.
-
Tibee86
nagyúr
válasz !Overdose! #35463 üzenetére
MOTUL 6100 SYNERGIE+
-
Tibee86
nagyúr
válasz tboy93 #35562 üzenetére
Sejtem, kaptam már ajánlatot Kistarcsáról, hogy 200-ból telifénnyel együtt megvan, de nem az a célom, hogy gittből álljon az autó...Náluk kb ennyire számítok csak lakatolásra. Fényezést meg ismerős megoldja. Pont azért is akarom hozzá vinni, mert pár évig még tervezek vele, de lehet lelomboznak majd az összeggel.
Az a baj, hogy csak egy D15B2 az enyém és lehet célszerűbb lenne így hagyni rohangálósnak, műszakilag már teljesen helyrepofoztuk, és venni mellé egy 5G3D vti-t. Szóval állandóan megy a vacillálás. -
Tibee86
nagyúr
válasz vaspingvin #35795 üzenetére
Kabai bontó X.ker. Csepeliről csak rosszat hallottam eddig és drágák is eléggé.
-
Tibee86
nagyúr
válasz tboy93 #36843 üzenetére
Én kommentbe leírtam a véleményem, szépnek szép, meg biztos sokba volt, de patika vti-t vesz az ember ennyiért.
Viszont egy kérdés: D15B2, régóta szívok a 16-os hibakóddal. Mindkét injektor már lett cserélve, de idővel mindig kidobja a hibakódot. Hogyan kéne továbbhaladni, hogy kiderüljön mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest