Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz Wiz Khalifa #40057 üzenetére
Délután írok!
-
7600 GS
addikt
válasz Wiz Khalifa #40046 üzenetére
Vegyél 4gen Civic-et, nekem is az van D15B2-vel.
Ennyiből már lehet is kapni olyat ami nem bontószökevény.
-
Fkris
őstag
válasz Wiz Khalifa #40049 üzenetére
6 körül szerintem, az eddig olvasottak alapján
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #40046 üzenetére
Szia! Felejtsd el 2x ennyiert se kapsz belole jot.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Wiz Khalifa #38046 üzenetére
Lehet, hogy én nem értem a dolgot, de:
A telefon kamerája, és a legtöbb hasonló elven működő fényérzékelő kamera a látható tartományú fényt, meg még kevéssel alatta/fölötte (pl. infravörös) lévő fényt, azaz elektromágneses sugárzást képes érzékelni. Hullámhossz: 380 - 760 nanométer; frekvencia: 790 - 400 Teraherz
A RádióFrekvenciás jel, amit az autó kulcs távirányítója kisugároz, az pedig egy nagyságrendekkel nagyobb hullámhosszúságú, és nagyságrendekkel kisebb frekvenciájú elektromágneses sugárzás. Hullámhossz: 100 000 kilométer - 1 milliméter ; frekvencia: 3 kiloherz - 300 Gigaherz ( kulcsoknál jellemzően kb. 400-500 MHz)
Namost ha a telefon kamerája képes érzékelni a rádiófrekvenciás tartományt, akkor az szerintem világújdonság
Én értem, hogy a tévétávirányítók által kisugárzott infravörös (fény)jel az a kamera számára még érzékelt tartomány, (ha nem szerelték fel amúgy IR szűrővel), de itt messze nem erről volt szó. A tévéantennához azért kell tenni, mert a tévéantennában, ami rádiófrekvenciás jeleket vesz, interferenciát okoz az autótávirányító rádiófrekvenciás jele. De ezt még szerintem senki nem látta a kamerával
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
válasz Wiz Khalifa #37988 üzenetére
Remélem találsz Integrát, viszont sajnos a korukból is ered, hogy ami egyik nap még úgy megy mint a golyó az is tud pár nap után meglepetést okozni negatív értelemben. Ezzel csak arra céloztam, hogy ha meg van a kocsira a pénz+átírás és papírozás meg szűrők, olajak, stb cseréje akkor is jó egy ilyen kaliberű kocsinál még egy kis pénztartalék és nem kicentizve megvenni, mert annál aztán nincs rosszabb, mint amikor már beleéli magát az ember, aztán hopp ez 20-30K, meg az 50-60K meg benzinezés, meg munkadíj és máris ott tart az ember, hogy még ha meg is van rá rögtön a pénz akkor is várhat akár heteket is, hogy meg legyen. Ezt csak azért írtam, mert írtad, hogy most kezdesz dolgozni, tartalékot kiépíteni.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #37988 üzenetére
Vannak rá kalkulátorok a neten, ki tudod számolni könnyen.
#nincsbennetarcsi
-
DeathAdder
veterán
válasz Wiz Khalifa #37983 üzenetére
Amióta az eszemet tudom nekem is mindig az gép volt a nagy álom, de egyre inkább mondhatom el hogy ez már sajnos az is marad..
Motorjuk jól bírja de amit th is mond, az ellen nincs orvosság ha nem figyeltek oda az olajra neagyisten az nélkül is maradt, vagy széthajtották hidegen (főleg 10w -vel).
Kasztnira is helytálló amit írsz, bár vannak olyan bódék amik nem korrodálódnak hondáéknál, rendszerint az újabbak, de nem mindegyik -
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #37983 üzenetére
Motorikusan birja, ha elotte olyan gazdai voltak. Mivel oreg, jo esellyel sok kezben megfordultak mar ezek a gepek es eleg egy nyomi user ahhoz, hogy a megbizhato honda motor elkezdje nyakalni az olajat. 10 ezrenkent olajcsere, megfelelo minosegben es viszkozitassal, hidegen finom labbal banni vele es akkor nagyon sokat kibir.
-
sunny84
senior tag
válasz Wiz Khalifa #37980 üzenetére
sok sikert hozzá nem kis meccs lesz ... ha tudok vagy hallok valamit jelzek
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
DeathAdder
veterán
válasz Wiz Khalifa #37980 üzenetére
Hát sok sikert hozzá
Én is így voltam, de hosszú idő után már belerokkantam a keresésbe, végül egy ep3 lett. Egy jó integra után azóta is fáj a szívem
-
DeathAdder
veterán
válasz Wiz Khalifa #37975 üzenetére
Sajnos már nincs
Ide viszont nyugodtan mehetsz kérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Canyon Stoic 2 XL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest