- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #73241 üzenetére
Opelhez semmi köze kvázi, 1.7 az Isuzu. Több gyártó rakta a négykerekűibe a maga implementációjában.
Itt azt hiszem a turbó geó ami tud nyűgös lenni de egyébként egy kifejezetten ajánlott darab a busz civichez ha nem a sietés a cél hanem a forintokból való autózás.
De a 7. gen kezét szerintem lassan el kéne engedni.... rohad a 80%-uk mint az állat. Dízelből alig láttam keveset futott darabot (ténylegesen annyit futott darabot) nem, hogy rozsda menteset és alacsony futásút.GrandePunyesz 1.3 JTD-vel? Tök jó kis kocsik, messze nyűg mentesebbek mint a 7gen. Vagy ennyiből ott a H Astra szintén 1.7 Isuzuval. (~101 lovas a Bosch porlasztókkal örök mint a nyomor, de ha az ember bemeri vállalni a Denso rendszerű 110 és 125 lovas sem ördöglakat csak kell nézni egy porlasztási képet és tudni ki tudja itthon felújítani.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Synology NAS
- LEGO klub
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest