Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tom1939 #60033 üzenetére
Olajhígulásról még nem hallottam probléma szinten, de szerencsére nálam is min 24km a suli odavissza, sokszor meg nem csak oda megyek(húszkeres út 60km). Olyan volt már, hogy vkinek kevesebb olaja lett, jelzett is az ikon a műszerfalon, de csak 1x.
CRV terén egyetértek, én sem vennék, hibrid terén meg a Toyota előrébb jár(az ún Rav4 meg jól néz ki). Igazság szerint sok autót használtunk már, de eddig nem futottunk bele ilyen hibákba, pedig volt új és használt is(lehet csak szerencsénk volt)
boogie84
Nincsen olajhő kijelzés, én is hiányolom, a digit műszerfalba be lehetett volna aplikálni. Bezony a 2 nem ugyan az, a víz hamarabb van üzemi hőn. Mivel nem tudod igazából mikor meleg az olaj eléggé, ezért én az elején nem nyomom neki, hagyom melegedjen be rendesen(kb a víz melegedés 1.5x-ét)Clark78
Üdv a 10-es klubban. Nálam 1 éves a kocsi(pont ma 1 éve vettük át) és 18500km van benne. Nem csalódtam benne, sőt! És van mihez mérni. Nálunk is sport plus van(1.5t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Éjszakai műszak
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest