Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
50 CENT
tag
Az apukámnak, vagyis a családnak van egy 1.4-es Honda Civicje. Nagyon ász verda. Nagyon szeretem és a család is. Csak már egy kicsit idős, sajna.
-
CRX
csendes tag
Itt: Bővebben: link
-
birka1337
tag
jó kis totyik, ha egyszer felnövök remélem kapok egy civicet
-
Hmmz
aktív tag
Kiérdemeletlen csend honol itt...
Hol vagytok mind? -
!Overdose!
őstag
HONDA POWER !!!
De ne csak Civic!
Prelude is the best. -
lao ce
aktív tag
a subaru.com -on van egy comparison resz ahol a impreza 2.5 RS sport wagont ossze lehet hasonlotani hasonlo kategorias mas autokkal peldaul a civic si-al.
eddig nem is lenne izgalmas, de ezt fenykep szinten is meg lehet tenni, es itt valik izgalmassa mert pl. kesztyutarto csukott/nyitott kepek is vannak benne, igyhat nagyon reszletesen ossze lehet vetni itt a tipusokat. -
Borosz
őstag
Hello !
Először is nem Borosz vagyok, hanem Birosz.
..és amit ti szeretnétek:
http://www.hondainfo.freeweb.hu/.
Ez nagyon jó szerintem, gratula és köszönet annak aki készítette. -
lao ce
aktív tag
most mosolyogj meg nyugodtan, de lattam az egyik videoban, hogy mikor 'nyuztak', akkor messzire a 7e fole vittek a fordulatszamot. legalabbis a mutato messzire a 8 fole is ment, ugy ertem mar a sebessegmutato muszere folott volt a mutato (azt hiszem bal oldalon a masodik videonal).
ketszer is mutattak es en negyszer is megneztem. szoval szabad ezt? nekem is?erdemes?
-
Integra
titán
nagyon szépen meglett építve ez a civic
a vérvörős komplett műszerfal meg A oszlopos kijelzők, tényleg csodaszépek
meg az első fényszóró is látom komplett aftermarket darabra lett cserélve, jót tett neki ez a fekete betétes cucc
fékrendszer csere azért nem ártana rá
[Szerkesztve] -
lao ce
aktív tag
-
lao ce
aktív tag
biztos ismeritek a helyet... erdemes peldaul a videoknal bogaraszni
Bővebben: link -
Integra
titán
ez nem rossz
Integra
titán
ezt nemrég találtam, talán még van remény, hogy valahogy ki is fog nézni a civic, bár a kémfotók után eléggé elkeseredtem...
tonesz
tag
válasz
Flashback #474 üzenetére
Hi!
hihi.a bőrcserét félreértetted. Én külső takaró réteget értettem a bőr alatt. Kap egy teljesen új festést és fényt, plussz a tíz év és a felelőtlen előző tulajok által okozott rozsdanyomokat tüntetem el róla. Pöpec lesz utána. Most is az, de már nagyon várom a tavaszt...
Télleg, mit gondoltok. Ilyen nagy beruházásba főleg, hogy festés és fény, érdemes belevágni télen? A kicsikét nem tudom garázsban tartani, ezért az időjárás viszontagságainak rendesen ki van téve... Ezért gondoltam jobbnak, hogy megvárom a tavaszt...
Ill még egy kérdés. Ebbe a típusba (D13B2) lehet könyöklőt szerelni? Csinált már valaki hasonlót?
Üdv.
T -
-
tonesz
tag
Hi!
hehe, Honda rulz.
Nekem is van egy, igaz nem a legizmosabb, de uolyan szép, mint a többi. Sőt, talán még ritkaságnak is mondható, ugyanis ez egy 1.3-as karbis és 94-es évjárat!
Most viszem bőrcserére...300K... de megéri...Mindent megér!
vtechun: www.vtec.hu?
Üdv.
T -
vtechun
veterán
Találjátok ki, hogy a nickem honnan ered?
-
lao ce
aktív tag
mar meg akartam kerdezni hogy kicsit hmmm.... nehezkesen tekeredik a kormany.
hallottam hogy a kormanyszervo valami honda megoldas es hogy ket szazalekot megsporol az uzemanyagfogyasztason (gondolom meg ketto hozzajon mikor lefogytam par kilot a tekereszestol).
egy enyhe kanyarban akar el is engedhetem a kormanyt mondjuk hatvannal, az auto beveszi (ami szerintem eleg mokas). normalis ez? lehet ezt allitani/allittatni? erdemes? -
Flashback
addikt
-
CRX
csendes tag
válasz
Flashback #467 üzenetére
Szia Flashback!
1.) A srác lehet, hogy körbespoilerezi az autót 70-ért, de még nem láttam a munkájának a minőségét, arról nem is beszélve, hogy azt még le is kell festeni.
2.) Valóban kapsz dobot+véget húszért, de az univerzális dobodat kiteheted akár az ablakba is. Én csak a típusspecifikus dolgokban hiszek. Különben a hátsó dob feladata leginkább a hangtompításban van, teljesítmény növekedést ne várj tőle. Nekem nem mindegy, hogy negyed órás autózás után megfájdul-e a fejem a kocsimban, mert üvölt a kipuff. Én azt szeretem, ha alacsony fordulatszámnál mélyebben duruzsol, odalépve neki megmutatja a hangját, de fordulaton szépen elhalgat.
3.) Bocsánat, én erre azt gondoltam, hogy az: ''fújás: Sok kb 50-60K-tól''.
4.) Véleményem mint a 2.) pontban. Teljesítmény növekedést ne nagyon várj tőle. Ha éppen nem rontja azt, hiszen még a hideg levegő szívását is biztosítanod kéne, max. 2-3 valós LE-t kaphatsz a komolyabb termékeketől, node egy 4e Ft-os.
5.) Mint már előző hsz-ben is írtam, én tartanék a sufnis leömlőtől, könnyen nagyobb kárt okozhat, itt már tényleg fontos a típusspecifikusság.
Ezeket minden autónál betartanám. Ám, ha Hondáról van szó, akkor fokozottan figyelembe kell venni. Hiszen itt nagyon kihegyezett szívó motorokról beszélgetünk, ezeket nehéz tuningolni. Csak a minőségi alkatrészek hoznak valamit a konyhára, de azoknak az ára elég csillagászati. Nem hiába költenek a hozzáértők több millát a Hondájukra. Ha járatos vagy a carstylingon, akkor biztos ismered CivicCoupe piros dögjét. Neki kb. +2 millióba van a szépség.
CRX -
Flashback
addikt
NA akkor én írtam hogy a legolcsóbb árakat írtam!
1.) carstilyng.hu-n a srác 70K-ér körbespoilerezi a kocsidat.
2.) Szinte bárhol kapsz vég+dobot 20K-ért ha kell szkennelek számlát a szomszédom most vett egy Powerfull-t (Japán licences magyar gyártmány)
3.) Festést nem említettem
4.) Boombastik HP direktszűrő 4K+ hozzá a cső szintén 4. De a totalcar shopon is fönt van.
5.) Leömlő pontos árára nem emléxem, gyorson a 15-ös box környékén volt kirakva.
6.) CRXFORUM rlz! -
CRX
csendes tag
válasz
Flashback #459 üzenetére
Azért utána is nézhetsz újra, mert némelyik ár nem fedi a valóságot.
70 ezer elég karcsú egy körbe spoilerezésre.
Egy normális hátsódobot nem kapsz 50 ezer alatt. Nekem egy gyári dob is 40 rugó.
Festésre elemenként számolhatsz 20 - 25 ezret.
Direkt szűrő tisztófolyadéka csak magában 8 ezer.
20 ezerért meg JózsiBácsi hegeszt neked leömlőt, csak ne égjenek be a kipuff szelepek 5 ezer km után.
Akit érdekelnek a Hondák halgasson Integrára és látogasson el a Bővebben: link oldalra. Itt megtalálhattok mindent, ami érdekel. Megismerhettek sok - sok elvakult HondaMánt.
Integra lehet egy indiszkrét kérdésem? - Mi a nick-ed a flix-en?
Chear -
jimhun
senior tag
Ime egy-pár kép az én kicsikémről
op9
aktív tag
válasz
Flashback #459 üzenetére
Köszi szépen a kimerítő választ... bár, ha megmondanám, h ténylegesen mennyire csak érdeklődés szintjén volt az egész (Te meg rendesen utánajártál), akkor lehet, h most valamelyik déli égtájra küldenél
.
De ezek tényleg elég jó árak, szóval lehet, h 1-2 év múlva ilyen ügyben foglak zaklatni.
Mégegyszer köszi!
Integrának is köszönöm a linket!
Üdv.! -
Flashback
addikt
alufelni min: 100K
gumi rá min: 80K
körbe spoilerezés:70K++
sötétítés: fóli (sufni: 4K, szakember:35K, semmiben nem különbözik ha jól csinálod) fújás: Sok kb 50-60K-tól
Bőrőzés: 120K (4 ülés)
2 sport kagyló ülés előre: 120K
2x 5pontos bizti öv: 30K
hátsó lámpa csere (lexus): 55K
sport dob+vég: 20K+
Leömlő: 20K+
sport katalizátor: pff hát ezt a fene se tudja saccra 20K-tól
...mivan még?....
Belső világítás: sokféle: 4K-10K
Sport kormány: 20K+
Váltógomb: 2K+
jaaa:
Direkt légszűrő +cső: 4K+
Neon vagy ledes fény a kocsi alá: 15K+
Zene bele: külön kategória....
Hát így ennyi de ha kérdésed van bátran. Sok helyen a legolcsóbb általam ismert árakat írtam le. -
Flashback
addikt
Szvsz Civic:
-újabb kevesebb a hibalehetőség
-biztonságosabb jóval mint egy CRX
-Szebb az eleje
-Kezelhetőségre nekem jobban bejött
Tipushibákkal én még nem találkoztam, de akármilyen autót veszel a föbb pontokon nézd meg a hogy megindult-e már a korrózió: kerék ívek, küszöb, és az első telók fölött a motortérben. -
Integra
titán
nagy magyar honda fórum
itt kaphatsz pontosabb adatokat és számokat, akad egy két komoly tuning guru
Bővebben: link
illetve az index autó-motor fórumban keresd a honda topicot
én inkább civicet javaslom -
Gismo
addikt
#449 -ről kezdve válaszolhatnának a Honda guruk!!!
Köcce! -
Babinyo
csendes tag
Hol vagytok Honda tulajok?
-
op9
aktív tag
Hali!
Nem rég kezdtem el szemezgetni a civic-ekkel, de csak érdeklődés szintjén. Először egy német oldalon találtam egy szép példányt (linket nem teszek, mert már nincs fent (1ébként 7500€-ót írtak, de gondolom nincsenek benne az egyéb kts-ek)), majd ugyanazt megtaláltam itt: Bővebben: link
Mennyiből lehet kihozni egy ilyen példányt?
És érdekelnének a felettem szóló kérdéseire a válaszok is.
Üdv.! -
Babinyo
csendes tag
Sziasztok!
Én most szeretnék egy Honda VTi-t vásárolni, és lenne 1-2 kérdésem.
-Milyen fogyasztással kell számolnom többnyire normális használatkor (1.6 vagy 1.8-as motornál)?
-1,5-2 millió körül szánnék rá. Mire figyeljek? Milyen típushibák vannak amiket szemrevételezéssel is észre lehet venni (rozsda, stb.)?
-Egyéb?
Kösz!
Babinyo -
Gismo
addikt
Nah? CRX 300-500K körül vagy Civic 1 milláért? melyikre kell majd többet költeni? Melyik a gazdaságosabb?
-
Gismo
addikt
Hali!
Mt ajánlotok első autónak? Honda CRX vagy Civic?
Max 1 milla lenne rá!
Haver azt akarja csinálni hogy 300-400-ért vesz egy crx-et és azt a maradékból rendberakja! Ennél jobb alternatíva, hogy vesz 1 milláért egy normális civicet, amihez nemkell hozzányúlni?
Kérdés1! Melyik éri meg jobban?
Kérdés2! Lehet 1 milláért az 5-ik generációs civicet venni ami nincs széthajtva és jó állapotban van? -
Integra
titán
válasz
SaNyEe18 #447 üzenetére
az a baj hogy itthon a teljesítmény növelésnek nem igazán van semmilyen -nemhogy kultúrája- de kézzel fogható és reális árú materiális megnyílvánulása...
értsd: korrekt, tisztességes profi kis műhely, ahova az utca embere is betud menni és fizetni és kap is érte korrekt tisztességes szolgáltatást, minőséget és lóerőt meg nyomatékot -
SaNyEe18
tag
-
Flashback
addikt
up! Segítsetek plz ebben a turbonator-os ügyben...
-
Flashback
addikt
Mért nem rakja be a többi képet? Vagy csak nekem nem jön le? Most épp linux alól nyomom
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
Bővebben: link Majdnem ugyanaz csak más gyártó. Itt vannak képek is, egyszerűnek tűnik. Európában is biztos forgalmaz valaki ilyet.
-
Integra
titán
asszem van négy eladó 14-es lemezfelni dísztárcsával kifogástalan állapotban civicre
24 rugóért
ha kell valakinek -
Flashback
addikt
Ezt nézzétek meg! Bővebben: link A leírás meggyőzött de kevés a kép és nincs referencia!! 95$-ért kuldik el minden költséggel egyutt!!!
-
Klacus69
tag
honda civic
-
Flashback
addikt
A kalaptartóba való 10-es reflexcsöveket már lefújtam piros lakkfényű festékkel...
-
Flashback
addikt
Most gyártjuk a haverommal (ő asztalos) az egyedi kalaptartómat! Majd lefényképezem...
-
Integra
titán
válasz
Flashback #417 üzenetére
a csatlakozáson a 6gen civiceknél nincsen tömítés, vagyis a gumiharang után megy rá a saru ott meg simán oxidálódhat a fém ennyi idő alatt. lehet hogy neked többször cserélték már benne az izzót. ez úgy rá volt rohadva nekem hogy csavarhúzóval feszítettem le..
ja és tartós nagyon erős hőre hajlamos a saru megolvadni picit és megrepedni -
Flashback
addikt
Szereztem piros szelepsapkát, meg karbon váltógombot. Az utóbbi brutálisan néz ki.
-
Flashback
addikt
Na kicsréltem az izzókat. A bal oldali (ha szembe állunk a kocsival) simán ment, a jobb oldalival annyi gáz volt hogy kicsapódott a só a csatlakozásnál, ezért vagy 20 percet szenvedtem míg lekaptam, aztán kipucoltam és lefújtam Contact sprayel. A Xenon fényű izzókat az ismerősöm hozta 1300 ft/db áron, mondta hogy van Arctic Blue is, de annak a fénye nem ilyen erős.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Flashback #407 üzenetére
nem tudsz hozzáférni a lámpához mert mögötte van az a kis szürke tartály, ugye?
csinálj egy képet a motorteredről azt muti, úgy könnyebb nekem is
szóval azt a tartályt hátul tartja egy függőleges kiálló része, ami egy fémsínbe van becsúsztatva.
azt kell felfelé kiemelni/kihúzni hogy hozzá tudj férni.
de kéne kép akkor tudnék konkértan mondani valamit, mert így nehéz -
Integra
titán
hogy utálom amikor cache törlés után minden beállítás elveszik
na, a lényeg, hogy most olvasom a honda eladásait, az usa-ban új absz rekord van mind a honda mind az acura divíziónál és a modellfrissített jazz miatt japánban is másodiknak jött fel. szegény usa gyártók...
ez az egyik legjobb honda info oldal ami létezik
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- EAFC 25
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest