Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Miért ne hozná az elvárt szintet? Az egyik legjobb multiplayer amivel eddig játszottam. Pörgős, szép, a hangok is rendben vannak. Pont amiért ilyen kevercs lett, teszi jobbá a BC2-nél.
Hasonlítgathatod és véleményezheted nap estig a single-t, de ezt még mindig multira tervezték.
Az hogy mit mondott Keldor, abban részben igaza van, részben meg félre is értett, de tegyük hozzá gyorsan, nincs túl sok olyan single p játék ami megérné teljes áron megjelenését követő időszakban 8-12k-ért. "Akciósan fél év múlva" dolgot meg felesleges ide keverni, mert nem ide tartozik.
Egyébként én nem az "only single" játékokról beszéltem, hanem az olyan jellegűekről, amiben van single is meg multi is. Mert itt értelemszerűen jóval rövidebb az sp mint a csak sp játékok esetében. Tehát jellemzően, Crysis 1-et és a Warhead-et kivéve, alíg van olyan cím amit érdemes lett volna megvenni az sp miatt. Erre mondtam, hogy kb. a játékosok 1% veheti meg az sp miatt, de még céloztam is rá, a 3-4 óra játékidőért a 10k ár nem igazán éri meg, és ezeket inkább a multi miatt veszik. Nem értem miért kell idecsapni a Fallout és társait, amikor világosan elmagyaráztam mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest