Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Félreértetted.
Nem hibásak a hangok, hanem véleményem szerint nincsenek mindenhol kellően összehangolva. Megyek a salakon, földön, serceg, OK. Megyek füvön, elfut mellettem Ariana (így hívják a hölgyet, ha jól emlékszem), és ugyanúgy "besercegek" én is.Mindegy most már. Én leírtam a véleményemet, nem tudtam, hogy ennyire kiborítok embereket. Keldor Papa megírta, hogy közel sem annyira lefutott, lenézendő dolog az only single player szekció. Rengeteg a multis játék, ezek között bőven van olyan idehaza, amivel jókat mókázom.
Amúgy meg nem izgat túlzottan a dolog, játszottam már nem túl jó játékkal, de végignyomtam, mert gügyesége ellenére leültetett a gép elé (sniper elite pl), a Homefrontnál ez nem volt így, sajnos. Igaz, ajándék lónak..., de ha az ember megveszi, akkor mit csináljon, ha nem hozza az elvárt szintet? Nem kell rá válaszolni, költői kérdés volt. Egy biztos, a Crysis 2 előtt jó bemelegítés volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest