Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz RR-13 #22160 üzenetére

Valójában ott cseszték el, hogy a withkey-t integrálták a mobilappba, amivel ha valami gebasz van, akkor a withkey sem működik. Tehát van 3 platform withkey esetén: mobilapp, webes és javás és egyikhez sem férhetsz hozzá. Biztos csak véletlen, hogy 3.2 ponton áll az értékelése.

Az meg teljesen etikátlan, hogy átrugdosták illetve rugdossák az ügyfeleket a mobilappba, használjad mert ingyen van, de egy óriási bughalmaz. Na most én nem vágom mennyibe kerül egy ilyen token cucc, de kiindulva abból, hogy egy számkódos pendrive is drága, nem értem miért nem lehet egybe kifizetni és akkor legalább nincs havi díja.

A hard token meg nonstop működik akkor is, ha már szétqrvanyázta a jónép az összes létező fórumot ja és a tokent újraregisztrálni sem kell (mert egyszer beaktiválod személyesen és onnantól műxik) az appal ellentétben. Annyi, hogy nem használhatod a mobilappot, ami megintcsak teljesen logikátlan, de simán megtehetnék, hogy mindenkinek ingyen kiszórnak egy tokent, amivel mondjuk akár a mobilappba is bármikor be tudna jelentkezni. Vagy még azt is el tudnám képzelni, hogy azok a mobilappra (vagy inkább mondjuk úgy, hogy withkey-re) átszerződött userek, akik már legalább mittomén 5-ször nem tudtak az elmúlt 1-2 hónapban bejelentkezni akármelyik platformon, automatikusan kaphatnának havidíj-mentes hard tokent. De úgy látszik az ügyfélmegtartás itt nem cél.

nekem csak 32 bites Firefox régi verzióján megy, amit én használok, de van másik böngésző, amin még megy

Igen, Waterfox Classicnak hívják. Ott is megy. Pedig abból csak 64 bites verzió létezik.

Új hozzászólás Aktív témák