Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz ferenck #19339 üzenetére
ez más, itt Te hívod őket. az a te "felelősséged", hogy jó számon keresd a bankot. (kivéve, ha feltörik a gránit honlapját és lecserélik a telefonszámot).
viszont egyszer tényleg megcsinálta velem is ezt a gránit (ha valóban ők voltak...) évekkel ezelőtt. ugyanígy hívtak, mondta, hogy Gránit banktól hív és szeretne azonosítani. mondtam, hogy biztos nem fogom megadni az adataimat telefonba vadidegennek, bárki mondhatja, hogy gránit-tól hív. kérdeztem miről lenne szó, mondta, hogy azt csak azonosítás után árulhatja el. mondom, akkor írják meg netbank-on. "azt nem lehet", kérdem "miért?", mert azt az utasítást kaptuk, hogy telefonon keressük az ügyfeleket. mondom, akkor így nem fogunk előrébb jutni. ezzel tettük le.
azóta sem tudom mit lett volna.
kizárnám, hogy a marketing megkeresés lett volna, mert azokról mindig reflexből leiratkozom.
általában kétszer is. egyszer a szerződéskötéskor, másodszor már egy indulatos panaszlevélben, amikor szerződéskötés után pár hónappal "véletlenül", "rendszerhibából", elkezdik mégis küldeni őket (ugye kedves erste...).egyébként sajnos ez nem csak a bankok hülyesége. nyugdíjas rokonnál a digi át akarja alakítani a hálózatát fttc-ről ftth-ra. semmi előzetes értesítés, egyszer csak becsöngetnek hozzá, hogy jöttek ezügyben (nyilván ismerős egy mukkot nem ért belőle) és "itt kéne aláírni". rokon mondja, ő itt helyben nem fog aláírni semmit, hagyják itt a papírt, majd megmutatja nekem, ha rendben van egy héten belül beviszi digi ügyfélszolgálatra aláírva. "hát azt nem lehet".
az meg már csak hab a tortán (és extra off), hogy azóta se sikerült leszervezni velük egy olyan időpontot, amit betartottak volna...[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
sifarr
senior tag
Gránitnál is. Felhívom őket, hogy intézzek valamit. Elkér egy csomó személyes adatot, ...
Kérj TeleBank azonosítót és használd TPIN kóddal, akkor nem kérnek személyes adatokat, nincs visszahívás sem. Lásd a részleteket a bank oldalán! -
Bárki felhívhatja a bankot, hogy én vagyok ferenck, és ezt meg azt szeretném csinálni a számlámmal. Valahogy meg kell bizonyosodniuk, hogy arról, hogy tényleg te vagy az.
Vagy adott esetben az vette fel, akit hívtak. A telefont felvehette a gonosz mostohától kezdve a vasorrú banyáig bárki.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest