Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19350) Peetey91


Peetey91
senior tag

Sziasztok!

Hitelkártya kérdésben szeretnék egy kis segítséget, útmutatást kérni.
Tudom, eléggé számítanak az egyéni vásárlási szokások, nem olyan egzakt, mint a bankszámlaszám nyitás, de feltételezem vannak itt akik jobban ismerik a témakört, mint én. :)
Amennyire lehet szeretném kihasználni a visszatérítést, valamint nem tetszik, hogy csak "áll" a pénzem egy része bankkártyán, felkészülve, ha ne adj isten azonnal szükségem lenne bárminek a fizetésére. (pl. Állampapírban levő megtakarításomhoz, mint likvid befektetéshez is azért pár óra munkanapokon mire hozzáférek) Így a tervem az lenne, hogy hitelkártyáról költöm a havi szokásosomat, hó végén rendezem a számlámról amire érkezik a fizetésem, a "maradék" pedig megy a megtakarításaimba.

Nézegettem pár bank konstrukcióját, számlám a Raiffeisennél van (Gold 2.0), talán legegyszerűbb lenne náluk igényelni a hitelkártyát, de ez negyedévente változó kategóriás visszatérítés azért erős matekozást igényelne, hogy megéri-e. Valamint negyedévente 10.000 Ft a maximális visszatérítés.

Ami még jónak tűnt, Erste Max hitelkártya, elméletben több visszatérítés is összehozható, valamivel olcsóbb is a kártya éves díja és a zárlati díj, mint a Rafinál, ez az Erste Forintos megoldás viszont nem túl szimpatikus.

Van most "ajánlott" hitelkártya, esetleg személyes tapasztalat, valami bevált/nem vált be?
:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.