Új hozzászólás Aktív témák

• Jolanda1213

újonc

Sziasztok!
    Érdekes ez a nyerőgépes elgondolás... Én, ha bemegyek egy helyre akkor nem akarok nyerőgépet látni ott! Nem azért megyek, mert bele akarom folyatni a pénzem valamibe... Elhiszem, hogy sok pénzt hoz, hiszen az emberi butaság határtalan egyrészt, másrészt pedig a szerencsejáték(mindegyik) úgy van kitalálva, hogy az aki játszik az mindig minuszban lesz.(Kivéve, ha megnyered a lottó ötöst :) ) De most komolyan... Szerintem, ha egy hely jó, kedvesek a pultosok, kedvesek, de nem zavaróan(!), jó a választék, vagy esetleg tud valamit nyújtani ezeken kivül, ami érdekel(program, jó zene, bulik, stb.stb.) akkor szivesen megyek oda!! És vissza fogok járni, és viszem a barátaimat is! A kérdés milyen réteget célzol? Alkoholista, lecsúszott embereket és rámész a gyengeségükre, hogy abból profitálj? Valaki mondta itt, hogy ez üzlet. Persze, az. De erkölcsileg és morálisan sztem az egy selejt ember aki e mellet úgy el tud menni, hogy szeme sem rebben. Főleg kisebb helyeken, ahol tudod, hogy a Józsi ott szórja be a kocsmádban a család pénzét a gépbe meg dönti le a torkán, otthon meg 3 éhes száj várja, de mikor hazamegy még el is kalapálja őket... És nálad teszi mindezt... Mindegy. Vagy egy igényesebb célközönséged van? Akit érdekel, hogy hol issza meg amit, és az is hogy mi az amit iszik? Akkor csinálj olyan helyet, hogy ezek az emberek ne csak szórakozni menjenek oda, hanem napközben kávézni, beszélgetni, baráti találkozókat lebonyolitani! Ez az én véleményem. Az én életemben fontos szerepe van a "kávézásoknak" :)) Sok barátommal ilyenkor találkozunk, beülünk egy jó helyre és őrákat beszélgetünk. Megiszunk két kávét meg két üccsit és jól érezzük magunkat! Mindemellett már 3 nyarat lehúztam a vendéglátásban illetve 5 hónapja iskola mellett ott dolgozom. Most egy egyetemi kávézóban dolgozom, ami nagyin népszerű a "városiak" körében is. A tanárok is épp úgy bejönnek délelőtt kávézni, ebédelni, sokszor a menza helyett minket választanak, pedig jóval drágábbak vagyunk. Nincs nyerőgépünk, mégis jól megy a hely! Van viszont csocsónk, dárcunk, flipperünk, ami hozza az embereket! Abból persze nem lehet megélni, de abból hogy bejönnek 6-an dárcozni mondjuk és egész este ott isznak abból már igen!(Persze nem csak az a 6-ember van a helyen :D ) Kávézó a neve, de este kocsmára vált.Nyitva vagyunk 2-3 óráig. Meg lehet fogni mindenkit. Kérdés, hogy mi a célközönséged? Mert akkor ahhoz kell igazodni! Szép hétvégét mindnekinek: ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés