Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G@bi90MR

aktív tag

válasz Kolondrum #8586 üzenetére

Tudom, tudom, CRT. :DDD Pár éve jó szolgálatot tesz nekem ez a monitor, nem nagyok az igényeim, 1024-ben használom, mióta megvan a 9800GT (2 napja :) ) azóta a az 1280 exkluzív felbontás nálam. A célra tökéletes, tudja a 100Hz-et a felbontás meg nem izgat. Jó lenne egy TFT persze, anyuék már mondogatták is, de nagyon megszerettem ezt a dobozt, minőségibb TFT előtt még nem nagyon ültem, amik a sulikban vannak, azok alapján meg isten ments tőlük. Hűsvét fele talán eljön az idő a váltásra, addig bámulom ezt a nagy benga dobozt. :D

z0d1AK: Köszönöm! A színes bigyós ventik a régi moddingoljuk szét az agyunkat és tekerjünk mindent a plafonig időszakomból valóak. Azóta lenyugodtam, próbáltam olyat összedobni az adott alkatrészekből ami külsőleg elfogadható. Légszállítás kellőképpen jó, a hang sem zavaró számomra.

Fekete dolgok fotózásához próbáljátok meg a gépet kitámasztani, rezgés mentes állapotba hozni, ISO100-200 között fotózni. Záridővel variálva egész jól le lehet kapni, bár a tükröződések akkor is rajta lesznek szépen. Vakuval is lehet, nézzétek meg kicsit messzebbről, zoommal, de a vaku elé tegyetek pl. papírlapot, zsebkendőt, ez esetben is meg fog látszani a vaku a házon, de szolídabban és a színek is jobbak lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés