- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Kolondrum #8586 üzenetére
Tudom, tudom, CRT.
Pár éve jó szolgálatot tesz nekem ez a monitor, nem nagyok az igényeim, 1024-ben használom, mióta megvan a 9800GT (2 napja
) azóta a az 1280 exkluzív felbontás nálam. A célra tökéletes, tudja a 100Hz-et a felbontás meg nem izgat. Jó lenne egy TFT persze, anyuék már mondogatták is, de nagyon megszerettem ezt a dobozt, minőségibb TFT előtt még nem nagyon ültem, amik a sulikban vannak, azok alapján meg isten ments tőlük. Hűsvét fele talán eljön az idő a váltásra, addig bámulom ezt a nagy benga dobozt.
z0d1AK: Köszönöm! A színes bigyós ventik a régi moddingoljuk szét az agyunkat és tekerjünk mindent a plafonig időszakomból valóak. Azóta lenyugodtam, próbáltam olyat összedobni az adott alkatrészekből ami külsőleg elfogadható. Légszállítás kellőképpen jó, a hang sem zavaró számomra.
Fekete dolgok fotózásához próbáljátok meg a gépet kitámasztani, rezgés mentes állapotba hozni, ISO100-200 között fotózni. Záridővel variálva egész jól le lehet kapni, bár a tükröződések akkor is rajta lesznek szépen. Vakuval is lehet, nézzétek meg kicsit messzebbről, zoommal, de a vaku elé tegyetek pl. papírlapot, zsebkendőt, ez esetben is meg fog látszani a vaku a házon, de szolídabban és a színek is jobbak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest