- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
DiamondBack #64382 üzenetére
Hogy az Airflow-t hogy alakítod ki, az a Te dolgod, mindössze azért szóltak itt sokan, mert a PC építők általában nem egyesével nézik a komponenseket és az alapján pozícionálják a ventik légmozgatását, hanem az egész rendszert figyelembe véve alakítanak ki minél nagyobb és hatékonyabb légcserét, ergo minél több, házon kívüli levegőt fújjanak át az egész rendszeren, kollektíven juttatva friss fuvallathoz mindent odabent.
Nálad picit tényleg egymás ellen dolgoznak a ventik, de ha Neked ez így jobban beválik/szimpatikusabb, akkor használd így, váljék egészségedre.Ha csak nem vagy hely hiányában, én biztos feljebb raknám a VGA-t és befordítanám a VGA radit úgy, hogy a csövek alul legyenek.
Az RGB ízlés dolga, így kéken nekem bejön a világítás (bár többet nem nagyon raknék bele), ellenben a ház, amit kinéztél, picit FD Meshify klónnak tűnik, és utóbbi szerintem szebb (és valszeg hűtésben is jobb lehet), ha továbbra sem tervezel 5.25-ös meghajtókat használni, akkor esetleg fontold meg azt - bár lehet, dupla vízhűtéssel az szűkös lesz picit. Esetleg kérdezz rá Fogtündérnél.
-
Atmil
aktív tag
válasz
Jó kis összeállítás.
Valószínűleg, minden konfigot lehet egyedileg kezelni, ki lehet próbálni többféle variációt.Érdemes megnézni. [link]
Egyébként, most fogok egy Fx8320e-t, kis AC kompakttal levizezni ugyanolyan felállásban, mint a tied és befele fogja fújni a levegőt.
-
freemanone
addikt
válasz
Senki nem mondta neked, hogy a radiról a kártyára fújasd a meleg levegőt. A srácok azt mondták, hogy a VGA radit tedd át hátra, fentre, kifelé fújó módon.
Egyébként igényes build és szerintem jól van összerakva, bár a fentebb leírtakhoz én is tartanám magamat. Elől csak beszívó, hátul fent kifúvó.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest