- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15736 üzenetére
megláttam a hiba okát....az egyik ram modul félig ki volt jőve.
Csoda hogy nem lett zárlatos
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15660 üzenetére
Festés??
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15654 üzenetére
Hát öngyújtóval nem lehet ám szép munkát végezni, szóval remélem ez csak teszt jelleggel nézted
Próbáld meg hajszárítóval, és szépen egyenletesen tudod finomítani a zsugorcsövet, én is azzal csináltam, azért is jó, mert nem rántja hirtelen össze a meleg, hanem fokozatosan zsugorodik az anyag!
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15650 üzenetére
De ugye Te sem gondoltad hogy minden gyorsan fog menni?
És miért is olyan nagy hozzá?
Mivel melegíted?
Általában a zsugorcső a felére tud összezsugorodni!
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15509 üzenetére
Útközben egy villamossági boltban, fillérekért be lehetett volna szerezni azokat is
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15461 üzenetére
Biztosan drágább, de szerintem az alumíniumot vétek festeni, így a felárat megérheti az eloxálás
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15457 üzenetére
Alumíniumnál sokkal tartósabb egy eloxálás
Az alumínium felületkezelés, azaz eloxálás előnyei:
- Megvédi az alumínium felületét a további korróziótól;
- Az alumínium felületkezelés esztétikai felületet ad a terméknek;
- Javítja az alumínium felületét (keményebb felület);
- Az eloxálás az alumínium felületében alakítja ki a réteget, nem a felületére kerül, ezáltal sokkal jobban véd mint pl. a festés /kromátozás nélkül/ mert az később könnyen lepattoghat;
- Az eloxálás során kialakult porózus oxidréteg lehetővé teszi a felület tetszés szerinti színezését pl. fekete, kék, piros,zöld, arany stb. (színkatalógus);
- Alumínium felületkezelés javítja az alumínium tulajdonságait pl. hűtőbordák esetében-hőleadás, vezetőképesség -
kelzsoca
félisten
Kedves Pc-Style adminok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Pc-Style oldalon látható konfigurációm fő egységei időközben cserélődtek (ház, táp, vga maradt) és mi legyen?
- Esetleg készítsek friss képeket a friss rendszerről?
- Vagy egyenlőre maradjon minden így, és majd az új házzal csináljak friss képeket?[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15307 üzenetére
De mikor láthatunk tőled saját készítésű gépet, mert ugye linkelni mindenki tud, de gépet szépen moddingolni már....
-
kelzsoca
félisten
válasz Picturemaker #15197 üzenetére
Vagy talán az hogy egyedivé válhat a számítógéped, és kiemelkedik a sok tucat ház közül
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15176 üzenetére
A csatik kicsit lefelé húzzák a seggét, illetve a hűtő is nyomja azért lefelé.
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15154 üzenetére
Ez van kérem, legalább ez egyedi, nem úgy mint a giga lapok
-
kelzsoca
félisten
Ma megérkeztek az alkatrészek, és össze is raktam az I5 konfigot, mai napon biztosan nem lesznek képek, de amint lesz időm kattintok párat!
-
kelzsoca
félisten
-
-
kelzsoca
félisten
Most csütörtökön rakom össze az új i5 konfigom, tegyek fel majd képeket?
-
kelzsoca
félisten
válasz Pepe78 #14993 üzenetére
És szerinted mindenkinek a rendelkezésére áll ez a technológia, amiről itt beszélsz?
Írod, hogy sokkal jobb az általatok használt megoldás, de a festő barátod nem vállal semmiféle munkát, csak cimboráknak!
Amit csináltok festéseket, valóban minőségi munka, de van aki otthon saját kezűleg szereti megcsinálni ezeket a dolgokat, vagy egyszerűen nem akar szenvedni, mert tudja hogy otthoni körülmények között nem tud számára elfogadható eredményt produkálni, vagy éppen nincs ismerősi körben olyan, akivel az ilyen jellegű munkát el tudná végeztetni, és ezért profi céget keres meg!
És itt jött a képbe a szinterezés is, mint egy megoldás erre a problémára!
Peace
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14984 üzenetére
Ha időtálló felületet szeretnél akkor egyértelmű hogy jobb mint bármely más kezelés!
Árról nem tudok nyilatkozni sajnos
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14979 üzenetére
De lehet szinterezni is.
-
kelzsoca
félisten
válasz Pepe78 #14963 üzenetére
Csak hitegette mindenki => megunta
Sok a komolytalan, ezen nem is lehet meglepődni, világosan le kellett volna írni, hogy aki komolyan gondolja előlegbe tegye le a felét a költségeknek, ha esetleg a későbbiekben meggondolná magát, amíg a munka nem kezdődik el és visszalépne a kifizetett összeg elveszik, vagy annak bizonyos százaléka!
Persze ez csak az én véleményem
Az otthoni fújkálás esetén is hamar 10k körül lehet lenni,így ehhez képest az említett ár valóban nem sok
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14946 üzenetére
3.2 mm
Zájec
Minden jó is lenne,csak ne erre a xar képfeltöltésre töltsd fel a képeket, inkább imageshack
-
kelzsoca
félisten
válasz sp@rtan #14940 üzenetére
Igen, mindenképpen fel kell csiszolni a felületet (finom szemcsés csiszolóvászon) és alaposan zsírtalanítani is, hogy ne dobja le magáról a festéket!
Az említett mennyiséggel 2 rétegben biztosan takar, de ez a felhordástól is függ természetesen!
Ha annyira nem vagy képben a festéssel kapcsolatban, akkor érdemesebb elvinni profihoz a házat, mert anyagköltséggel és mindennel nem jössz ki sokkal kevesebbre, mintha szakemberrel csináltatnád!
-
kelzsoca
félisten
válasz sp@rtan #14937 üzenetére
Így van 2 flakon fekete matt festék elég kell legyen!
Árban olyan 1300-1500ft körül vannak az árak, tusko gazdaságos festéket ne is nézz
Persze van drágán is, csak a képzelet és a pénztárcád szab határt, esetleg el lehet vinni autófényezőhöz is a házatVan sokféle spray a piacon, általában ezek nem rossz minőségűek, amire jobban kell figyelni, hogy festésre normálisan elő legyen készítve a felület!
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14923 üzenetére
Persze-persze
Csak mondom hogy a zsugorcső jobban összerántja a harisnyát
Én a hajszárítót ajánlom a művelethez majd, mivel az picivel lassabb, és tudod szabályozni a melegedést, ezáltal a zsugorodást!
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14921 üzenetére
Hát bizony ez lehetne jobb is, és azt se felejtsd el hogy a zsugorcső kipréseli teljesen a kábelt, ott még jobban fog látszódni, hogy kisebb méret kellett volna
-
kelzsoca
félisten
Ha gondolod nálam még van zsugorcső, ami jó a sata kábelhez
Most reggel csináltam egy kis sata kábel harisnyázást, persze csak ide mutatóba:
Mint a képeken látható (már amennyire látható )
Kétféleképpen csináltam meg a lezárásokat, az egyik csak a harisnyát takarja, de nem ér fel a sata csatira, míg a másik pont az ellenkezője.
-
kelzsoca
félisten
Most ott tartok, hogy megint vennem kell, de legalább 6mm-eset. Csúnya az a sárga SATA kábel... A 4mm-eset akárhogy erőszakoltam, akkor sem ment rá, pedig szétszedtem a csatlakozót is. Ahhoz külön zsugorcső... Blee
Én 10-es harisnyát használtam a SATA kábelhez, ami azért jó mert nem nyúlik annyira szét, így jobban is takar, zsugorcsövet hozzá villamos boltban vettem, és olyat amin szépen átmegy a SATA kábel feje, így nem kellett bántani, zsugorcső méterbe volt, vmi 300ft-os tétel
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14585 üzenetére
Ezért mondtam hogy ezt így nem lehet, mert sok a komolytalan figura, az idő meg csak megy és megy, persze vannak páran akik még ezután is tartják az általuk rendelt mennyiséget, de idővel ez a réteg is elkopik, és tényleg pár napon belül jó ha marad még 50m, abból a 300m-es rendelésből
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #14580 üzenetére
Sajnos erről beszéltem
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #14453 üzenetére
Jól van, ez megnyugtató, már azt gondoltam a fele nép visszamondta, mert akkor tényleg nem lett volna értelme vele foglalkozni
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14451 üzenetére
Én ezt értem, de hidd el a sok komolytalan még ilyen kis összegnél is
Persze el lehet adni
nyilván akinek nem inge ...[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #14446 üzenetére
Ezen nem is kell meglepődni, komolytalanság az megy
A végén meg rajtatok marad a sok harisnya, mert mire megjön a fele sem viszi el, lehet hogy célszerű lenne beszedni előre a pénzeket
-
kelzsoca
félisten
válasz scream #14419 üzenetére
A fóliázás már csak azért sem fog összejönni, mert ha lefóliázod, és úgy nyomod vissza, az biztos hogy fel fogja neked gyűrni a fóliát
Ha viszont a közeljövőben terveid vannak vele és meg is fogod csinálni, nem érdemes a helyére visszatenni a léceket, csak ha végeztél a munkával!
-
kelzsoca
félisten
válasz FoBCRaistlin #14417 üzenetére
Nah, ez a beszéd, én azt hittem most készült ám
A díszrácsokat pedig nem olyan egyszerű kiszedni hogy van 6 csavar és kész, hanem vagy 6 helyen még ilyen szerencsétlen füles-beakadós módszerrel van rögzítve, értelme nem sok
Nemtudom milyen célból szeditek le, de ha festeni is akarjátok akkor azt a króm réteget a műanyagról le kell vhogy szedni, vagy felcsiszolni szépen, különben ledobja magáról a festéket!
-
kelzsoca
félisten
válasz FoBCRaistlin #14409 üzenetére
Miért nem takartad le azokat a részeket ahol nem szeretted volna lefújni?
Hirtelen nem tudom eldönteni miért hagytál ki bizonyos részeket a festésselA VX450 kábeleivel nyilván nem sok mindent lehet kezdeni, de talán lehetne rendezettebb
A vízhűtés csövei alapból ilyen színben pompáznak vagy a folyadéknak köszönhetően van olyan színe mintha Barbie kiegészítő lenne?
Remélem nem sértődsz meg azokon amit írtam, ha mégis akkor sorry!
Egyébként látszik hogy foglalkozol a géppel
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz FoBCRaistlin #14399 üzenetére
Várjuk a képeket
-
kelzsoca
félisten
Nem szedtem szét a házát, hiszen nincsen itthon "tiszta szoba"
Fogtam és lefújtam azzal a festékkel amit a háznál is alkalmaztam: matt feketeEgyedül a nyomáskiegyenlítő szelepet takartam le, mert annak azért szerepe van
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #14303 üzenetére
Köszönöm
babicsbalu
Neked van CM690 házad?
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14278 üzenetére
Végülis nem nagy gond, de nem árt hozzá egy fúró sem, megfelelő szárral, amivel szépen le tudod fúrni a szegecs fejét!
Az a harisnyázást inkább nem tettem volna fel a netre
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #14260 üzenetére
Így van
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #14256 üzenetére
"gumispeti" néven fut a srác, ez az ő gépe ha jól tudom, mod tech hall-on láthattátok már, és most egy nemzetközi versenyen is szerepelt a linkelt kép is ott készült
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14213 üzenetére
Ezt ha visszaolvasol pont a mai napon írtam le az egyik fórumtársnak
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14198 üzenetére
Már csak azt kellene tudni hogy a nikkelezés jár -e valamilyen magas hőhatással, mert akkor szétmennek a heatpipe csövek
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler Master Hyper 212 RGB processzor hűtő
- Eladó Cooler Master GX450W RS450-ACAAD3 tápegység (Enhance beles) 80+
- be quiet! System Power 9 500W tápegység 2 X 6+2 PIN VGA táp
- AMD AM4 gyári processzorhűtő Ryzen 5 5600G processzor mellé adták, sosem volt beépítve, olcsón eladó
- Thermaltake Toughpower 850W PF1 Moduláris