Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
krx21
nagyúr
válasz Ramses07 #38755 üzenetére
Nem értem mi benne a pláne???
Sehol egy pórszűrő és ventilátor... Így telemegy pórral és nem is szellőzik úgy mintha rendes, megtervezett légáram van kialakítva! Ha lenne benne akkor semmiben nem különbözne más házaktól...
Én azt hittem passzív ház, ahova rá lehet kapcsolódni valamilyen hőelvezetővel... Abban lenne pláne...jim bcs:
Ez meg ugyan az... A legjobb jelző amit mondhatok: érdekes
De biztos valaki megveszi 3-4x annyiért mint egy "rendes" igazi funkciókat teljesítő ház áráért![ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz viperabácsi #38762 üzenetére
Igazából pont én is ilyet akarok!
Muti képeket nem szolom le!
Régen én is szerettem az ilyet! -
L1ZRRR
senior tag
válasz viperabácsi #38765 üzenetére
Nice
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
tomic
addikt
Áll már vagy 2 hónapja. Miért is? Tűkön ülök már!!!
-
tDr1v3r
veterán
Rohadtjó lesz... amúgy, az első két kép render, vagy már közel kész állapotban van a kicsike?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
viperabácsi
addikt
válasz tDr1v3r #38768 üzenetére
Az első két kép azért lett feltéve , mert az ihlette a kicsikét.Annyit változtattam , hogy nekem a kábelozás rejtve lesz teljesen.
(#38767) tomic más projekt van, melózni kell tudod mondtam rohadt drága a carbon szövet 7k/m3
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
krx21
nagyúr
Vagány!... Na ebben van venti is..A porszűrést is old, meg hosszú távon nem ki problémától ment meg...
Ha készül még, nyomhat még képet! -
tomic
addikt
válasz viperabácsi #38769 üzenetére
Jól keresel, fussa! Csak haladj már vel. Ez is félbe marad mint a másik.
-
viperabácsi
addikt
Lesz folytatása.Venti csak a procihűtőn és az elején látható tápban lesz.
(#38771) tomic Még arról sem tettem le végleg , lehet befejezem van egy lga 775 -ös (ŐSKŐVÜLETE ) faternak, azt bele lehetne rakni némi vízzel.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
KAMELOT
titán
-
tomic
addikt
válasz viperabácsi #38772 üzenetére
Akkor hajrá! De valamelyiket csináld!
-
L1ZRRR
senior tag
-
xtevo
őstag
Köszi! A tápon sokan filóztam hogy rakjam... most felfelé néz a ventilátora, és oda tolja a levegőt, de láttam már, aki úgy oldotta meg, hogy a passzív procihűtője volt és a táp ventije hajtotta levegővel. Én a turbulencia miatt ódzkodok ettől a megoldástól. Nah, meg azért mert egy GeminII hűtő csak arra vár, hogy felrakjam, és eldöntsem végre, hogy vízhűtés lesz benne, vagy léghűtés.
A táp alja most langyos, nagyobb terhelésnél is picit melegedett fel.@VeMaR™
Köszi! Ahhoz nem érzem magam elég kvalifikáltnak. Amúgy kék LED-es ventik vannak a házban, ahhoz a piros nemtudom, hogy illene, lehet sehogy?![ Szerkesztve ]
-
-
xtevo
őstag
Hja, hülye... de persze, hogy szívja Ott a pont. Ebben az esetben meg pláne nem annyira jó megoldás, hogy lefelé fordítva legyen a táp, a prociból közvetlenül kijövő meleg levegőt szívná be, és tolná át a tápon.
@VeMaR™
Sejtettem, hogy amiatt mondod. A ház gyári led-jei is kéken világítanak, így számomra természetes volt a két kéken világító venti. Valóban a jó kis Force GT, kilóg a sorból a piros színével...@Grave444
Van a HDD keret után is venti. Az oldalsó konkrétan egy másodpercet sem futott, rögtön kiszereltem, így van bőven hely a kábeleket elvezetni.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz L1ZRRR #38777 üzenetére
Egyszer én is eldöntöttem, mikor még rá voltam kattanva arra is hogy jól nézzen ki belülről a gépem.
Vettem is hozzá egy sunbeamtech modding tool kit-et. Egyszer nem használtam, még harisnyákat is vettem többféle méretben, zsugorcsőt stb....Nem akarok reklámozni, de ha ezek közül kell valakinek valami, az nyugodtan írjon.
-
-
xtevo
őstag
válasz Grave_444 #38782 üzenetére
@Grave444 & krx21
Most két ilyen venti van a gépben leszabályozva. Ez 2000 rpm-en hangos ugyan, de brutál légszállítása van. Leszabályozva 1300-1400 rpm-re halk, és még hatékony.
Legutóbb ArchiCAD rendernél se volt trópusi hangulat, de tény, hogy az oldalsó ventinek van haszna, csak én anélkül képzeltem el a dolgokat. -
L1ZRRR
senior tag
-
tatabánya
senior tag
irigylem az asztalod amit előző fotókon láttam nekem sajna a 22"-os monitor és a hangfalak elfoglalják az egész felületet, így már megértem másoknál miért tud fent lenni a gépház... de ahogy elnézem ennek az itx-nek a helyére lazán odaférne egy m-atx ház is amiben azért jóval szebben el lehetne rendezni a dolgokat.. habár most divatját éli az itx mánia legalább is alaplap téren, aztán mellé rakunk egy "100" centis vga-t
szemléltetésképpen:
Bitfenix Prodigy Itx
Internal Dimensions (WxHxD): 250 x 310 x 340Fractal Design Core 1000 matx
Case size (WxHxD): 175 x 355 x 420mmnesze neked ITX értelme
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz Grave_444 #38788 üzenetére
Amúgy sajnos ár/légszállítás/zaj arányból, ha már valamelyik nem stimmel gond van. Én bevállaltam ezt a ventit, 1500 ft volt, de magas légszállítással, ebből egyenesen következik, hogy hangos. Egy kompromisszum volt, ezt szabályozni kell, nincs mese.@tatabánya
Hely az van bőven, 60cm mély, itt a magasság a korlát, tetőtérben vagyok asztal szélén 30cm magas a max, és onnan dől a fal.
Előtte egy böszme nagy CM Silencio 550-em volt, utána Bitfenix Prodigy, és utána lett ez a kis CM kuckó. Sokáig szemezte a Fractal Design házaival Core 1000 és Arc Mini, de végül nem az lett. De még lehet.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz tatabánya #38792 üzenetére
Jaja, Prodigy legnagyobb hibája, a mérete... szinte mATX háznak felel meg...
Ahol most van a gép, oda gond nélkül elférnek a Core 1000 is, vagy a mATX házak nagy része. A másik oldalára sajnos nem, az asztal 210 cm hosszú, és ha átraknám a jobb oldalamra, pont középen lenne. Az meg hab a tortán, hogy egy akvárium mellett lenne.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz radi8tor #38795 üzenetére
Ja hűtő az lesz. SCYTHE Mine 2
Tápot nem fogom lecserélni. Nincs most 100eurom új tápra. Vagy max lefújom feketére a tápot.
Fekete SATA kábelokat meg veszek.
Talán ha lemennek a 32GB ramok ára akkor lehet ezt eladom és veszek egyet. Valami feketét.Na ez durva. GEIL RAM DDR3 32GB(4x8GB) 1866Mhz EVO CORSA (9-10-9-28) 95euro
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
becsitibi
senior tag
válasz KAMELOT #38794 üzenetére
Ha van rá keret,a határ a csillagos ég,milyet akarsz,piros-feketét,narancs-feketét,citrus-feketét,fehér-feketét,carbon-feketét?
Legyen a legutolsó,carbon mintás harisnyák a cubitek cobra,de mindenhova ezt ám,nincs kivétel.
A duplatornyos procihűtő jó lesz 1 ventivel,megy majd a borda színe a harisnyákhoz
Ventillátorokból olyat választanék,amiből van egy fajta minden méretű,tehát van 12 cm-es is,és 20 cm-es is ugyanabból,procihűtőre is olyat.
A tápot feketére,vagy fekete carbon fóliával behúzod,de azért kéne az a 100 euro,egy fekete FSP,vagy XFX tápra,van hely az alaplaptálca mögött,minden kábel onnan jöjjön merőlegesen az alaplap felé.
Ez cakk-und-pakk 80 ezer Ft,táp nélkül -100 Euro.
SZERK:
+Ram:dominator platinum,bőven elég a 8 gb,ha nagyon akarod 16gb,de fölösleges....
Szerk2:
Ja és ez még nem moddingolás!Csak gondosan összeválogatott cuccok,ha esetleg takarólemezeket akarsz beleszabni,vagy azok mentén élvilágítást,na az már igen.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz becsitibi #38797 üzenetére
Akkor menjük sorban. Legkisebb költségből a legtöbbet.
hűtő: gondolkoztam lefújom a hűtőt feketére. Milyen hőálló festéket használjak?
táp: azzal a fóliával behúzás jó dolog. Hol lehet olyan fóliát szerezni?
kábelok: amiket linkeltél jók. Maradjunk a fekete-fekete kombónál.
ramok: esetleg a ramokra is lehetne valami fóliát húzni.Így akkor elég olcsón megúsznám. Takarólemezeket nem akarok rakni! Csak jobban nézzen ki.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
becsitibi
senior tag
válasz KAMELOT #38798 üzenetére
PH!-s tagot nem szabad linkelni,aki árul carbonfóliát,ezt üsd be a hardverapró keresőjébe:3D Carbon Fiber Vinyl
A hűtő színe maradhatna,de ha kell akkor inkább gyárilag vegyél valami feketét,ma már van választék,amikor én akartam venni,akkor nem volt,prolimatech,be-queit,TT,akasha,ezekből van fekete borda.Ha fújni akarod,akkor azt a legprecízebben úgy tudod,ha leszeded a hőcsövekről a lamellákat,ahogy Szab,Tam kolléga csinálta,szerintem nem kell hőálló festék ahhoz,csak valami jobb minőségű.
Fekete-fekete?A bitfenix is jó,de inkább maradjunk az NZXT-nél,mert annak műanyag hatása van,ezért jobban tudod formázni az átvezetőknél.
A ramokra is lehetne fóliát húzni,de akkor már legalább az egész alaplaptálcát lefóliáznám,meg a tápot is,plusz még a VGA műanyag részeit is,és akkor mindenhol lenne egy ki összhatás.
Ha ennyi mindent lefóliázol,akkor sokat megspórolsz,a kábel hosszabbítók legalább 20 ezerbe kerülnek,a carbonfólia négyzetmétere 2800ft,ezt majd kiszámolod hogy mennyi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest