Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27017) priti válasza jones965 (#27013) üzenetére


priti
addikt

Egyesült erővel leírjátok, hogy minden úgy jó ahogy van, de közben meg panaszkodtok, hogy nem jó így, ahogy van. Ezt nehéz érteni. :U Igaza van ollienak, hogy kivette a kérdést a címből.
Igazából ott a bibi, hogy a PH! egy komplex oldal amihez nem is nagyon kell/lehet másik oldalt kapcsolni. Fölötted egyel leírta a tutit a srác, amikor azt mondta, hogy "arra itt a topic", teljesen igaza van, meg kell állapodni egy pixel x pixel méretben és egy formátumban és bele lehet írni az első hsz-be, hogy aki ide felteszi a képét az hozzájárul ahhoz, hogy azt esetlegesen a pc-style oldara feltegyék és teljesen automatikusan ami tetszik az oldal szerkesztőjének azt átveszi. Szerintem egyébként minimális tárhely elég ha csak xy formátumú és felbontású képet enged feltölteni az oldal, de mindegy, ezen nem veszünk össze, mert tényleg jó erre végülis a topic is.
Egyetlen pech, hogy a sávszélesség korlátai okán van akinek problémát okoz az oldal letöltése, ha rogyásig van képekkel a topic. Kérjétek akkor inkább azt, hogy a topic-ot állítsák be úgy, hogy csak 50hsz-t listázzon egyszerre a felhasználói beállításoktól függetlenül, kérni lehet, aztán ha nincs rá mód, akkor max nem tesznek eleget a kérésnek.

Hardverlesen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.