- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Mi a szösz,még csak most?
Miért kell végig kínlódni?
Szerintem nagyon jó.
Még úgy is hogy az utolsó peccs óta az agyamra mennek a világító falak.
Bár ha kikapcsolom raytracinget akkor elmúlik.
Amúgy az volt a tervem hogy mardekáros karival hú de gonosz és genyó leszek.
Nem jött össze,nem tudok az lenni.
Na persze az ellenségekre úgy osztom a főbenjáró átkokat hogy hozzám lépest tudjukki ministráns fiú.
De nem tudok genyó lenni a küldi adókkal és egyebekkel.
Lehet gonosz kinézetűre kellett volna csinálnom a karit.
De nem az lett,inkább jószívű.
Bár szerintem ha randa lett volna az sem számít.
Sw ToR-ban a karakterem kinézetétől sikítófrászt kapnak a népek,oszt egy kedves jó kislány aki még a sitheket is áttéríti a jó oldalra. -
Szabi®
addikt
A játékok amikkel konzolon játszol is! pc-vel készülnek.
Sztem pont mára lett problémamentes a pc, de játékra tartani egy gazdasági totálkár. . . . A játék része volt mindig is nyűgös, driver gondok, patchek várogatása, driver hotfixek várogatása, alaplap chipkészletek nyüglődése, mentési gondok számtalan játékban, fagyás, kékhalál stb stb stb stb
-
Puma K
nagyúr
Nekem a konzol nem lenne elég. Az egy játékra szánt céleszköz médiatudással. Konzol mellett nem akarok tartani egy laptopot vagy tabletet, mert számomra nem jó opció.
Gépen a szoftveres dolgok nem okoznak gondot mert mindent meg tudok csinálni-oldani magamtól vagy utánajárással, de már alapból sincs gondom.
Otthon van egy erős gépem amin minden elfut úgy ahogy én akarom. Ezen felül ha meguntam a játékot akkor tudok rajta dolgozni, internetezni, fórumozgatni, olvasni és filmezni mert a hangcucc is gépre van kötve. Alapból 170 cm-re van tőlem a 32"-os monitor és egy kényelmes székben ülök lábtartóval.
-
Plata
félisten
Hát nem piszkáltam,kint nem olyan vészes,bár vesztett a sötétségből.
De roxfortban azokon a helyeken ahol eddig sötét volt,ott nevetséges,vagy azokban a házakban ahol sötét van.
Már nem lehet elmenni éjszakai mászkálásra mert éjjel a kastélyban a falak világítanak.
Szerintem megunták a tanárok hogy a diákok éjjel mászkálnak és elvarázsolták a falakat,hogy ha mozgást érzékelnek vakítóan világítsanak. -
Plata
félisten
Képzeld kipróbáltam amit múltkor írtál.
Pizsamában köntösben és alvós sapkában mászkáltam a kastélyba és nagyon vicces.
Tanárok közül volt aki rám kiáltott.
A diákok meg beszólnak.
Az egyik tanár le holdkórosozott.
Viszont megtaláltam egy filmes helyszínt.
Az azkabani fogoly börtönét,ahova Sirius Black-et be zárták majd kiszabadították.
Spoiler. -
Plata
félisten
Azt tervezem hogy a mardekáros karakteremet még lassabban húzom,vele megpróbálok még hamarabb nagyobb szintre elérni minél kevesebb sztori küldetéssel.
Lol,miközben neked írtam közben félszemmel admiraltyzok,mert azt lehet csinálni meló közben,a mérnök karimnak vettem ki egy hajót hogy ki szedjem majd este a traitjét.
Amikor megveszel egy hajót a játék ad neki egy alap nevet,utána át nevezheted.
Poén de rólam nevezte el.
[kép]
Hopp,.eltoltam a képet,mert alt taboltam .
Hüyle steam elcseszte a képet. -
Plata
félisten
Nézd én sokat megcsináltam úgy hogy csak 3 támadó varázslatom volt.
Mindig olyan egyszerüeket kaptam hogy ezért lettem gyorsan nagy szintű.
Ha nár vannak cifrább varázslatok akkor mindig olyan idiótaságokat kér.
Mikor még alig volt varázslatom sokszor azt kaptam hogy fejezd be a harcot úgy ahogy csak akarod.
Annál lazább nincs. -
Ventur@
senior tag
Az unikornisos képen, az milyen kabát? Mi a neve? Nagyon zsiványúl néz ki. Legtöbbször a PC Deluxe Edition-hoz kapott koponyásat használom, de ez kifejezetten tetszik és nem emlékszem, hogy ilyenem lenne (lvl 37-es vagyok, tehát már elég sok cuccal találkoztam a játékban). Ez netán valami PS5 exklúzív cucc?
-
Plata
félisten
Igen valóban szép,de gyalog végig menni nehéz.Ha le sétálsz a déli mocsárig meg Feldcroft felé és északra,az egész jó kis séta,bár északra sem szeretek gyalog menni,Roxmorts fölé már seprüvel szoktam menni.de a mocsár alá már csak is gyorsutazással megyek és onnan tovább seprű.
Tegnap láttam több hírt is arról hogy a játékosok mennyire utálják a gyorsutazási pontokon a beszélő csajszit.De én ne tudom mi bajuk vele.Engem sosem izgatott.Inkább vicces a pofázó csaj. -
Puma K
nagyúr
Netes infók szerint ahogy egyre gonoszabb lett úgy fokozatosan vesztette el az adott testrészeit és a lelkét. A kinézete emiatt eltorzult és egyre kevésbé hasonlított egy emberre.
A külső változása egy metafóra arra, hogy nem csak a tettei-szándékai gonoszak, de a külseje is ezzel együtt egyre embertelenebbé vált.
-
Plata
félisten
Hű magyarítással ősi varázslat vagy mi a rosseb.
Tudod amikor feltöltődik harc közben az életcsíkod feletti csík és eltudod sütni az ősi varázslatot,Pc-n x-el,na olyankor valami vicceset csinál.A legmurisabb az ha az ellenséget valami kis jámbor állattá varázsolja.
Olyan mint a WoW-ban a polymorph,csak itt végleges.
Na és sokkal viccesebb.
De az is vicces amikor egyóriási szörnyeteget picivé varázsolsz és eltaposod. -
Plata
félisten
Ha már Pc-s verzió,ki jött az új videókártya driver.
Vacakabb lett tőle a játék.
Először is még sosem csinált olyat hogy fekete képernyőt kell bambulnom indításnál,aztán a shader előtöltése csík megáll 5%-nál és aztán hirtelen bent vagyok a menüben,anélkül hogy végig ment volna a csík.
Egyébként meg tessék itt egy igazi Spoiler. -
Plata
félisten
Nem szoktam inni,max kávét,az fel szokott pörgetni.
Gőzöm sincs hogy a Pc-s más-e,de csodálom hogy neked nem volt még olyan hogy állattá változtattál valakit.Amikor az első alkalommal ki lehet menni Roxfortból és találkozunk egy goblin-al aki bajban van és ad küldetést nekem már ott be adta az állattá változtatást.
Meg is sérültem ,mert a röhögéstől nem figyeltem.
Az volt a poén hogy az állattá változott ellenség ott is maradt.immár békés pipiként.
Akit állattá változtatsz annak kampó tovább nem foglalkozik vele a játék. -
Plata
félisten
Az nem teleportálás hanem hoppanálás.
Tegnap találtam neten hogwarts legacy random név generátort.
Így megoldódott a karakter név gondom.
Az is kiderült max négy karaktered lehet.
Na és a karakterválasztóban nem az számít melyik karit kreáltad előbb,mert a házuk szerint vannak be sorolva. -
Plata
félisten
Pontosítanád hogy ez merre van és hol találom?
Nincs fülesem.
Festés óta nem találom,sem a kontrollerem,sem a joystick-ot sem a fülest.
Mivel kb minden szökőévben használtam,nem is nagyon hiányzik.#542Cseri0058
Hát ha lesz második rész az szerintem ne ugyan ebben a korban játszódjon.
Mivel jön a Hoghwarts Legacy tv sorozat változata és amilyen rohadt nagy siker lett a játék,szinte biztos lesz folytatás. -
Plata
félisten
Én ma éjjel háromkor még játszottam,kerestem a küldetést.
Aztán háromnegyed hatkor keltem.
Engem tökre be szippantott és nagyon hozzám nőtt a griffendéles karim,szerintem az NPC-k is szerethetők,vagy épp olyan idióták hogy az vicces.
Mint Black professzor aki szerintem egy baromi nagy ökör.
De Sebastian szerintem egy cseszett nagy hülye gyerek.
Akinek hiányzik egy jó nagy atyai pofon hogy térjen már észhez.
Nagyon zavar a 99%,plusz az hogy hiába csináltam meg minden potit,hiába szaporítottam minden állatot,nem kaptam meg érte az öcsit.
Az hogy vannak sötét varázslatok és korlátlanul használhatók,szerintem is ciki.
Nekem már átok nélkül is akkorát sebez a karakterem ami vicc,tegnap a rekord alap varázslat sebzésem 2017 volt.Bombarda meg olyan erős hogy simán ki üt egy csapatot,mert 9-10 ezer körül sebez.A horizon játékok tipikusan olyan játékok amik nekem túl idegenek és sosem játszanám végig.Inkább játszom régi játékokkal mint mai játékokkal,mert valjuk be a játékok 90%-a nem jön be,ha meg is veszem sosem viszem végig,mert az elején azt mondom hogy b+ ez nem az én világom. -
Plata
félisten
Boltot?
Tegnap csináltam egy képet,vagyis azt hittem csináltam,de világos hogy a kép nem lett elmentve.Vicces tehenekről,akiket repülés közbe láttam.
Sajnos azonban néha az nvdidia app nem csinál képet ha repülök.
Steam csinálna,de az meg ronda.Irondale mellett elég viccesen viselkedtek a marhák. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Ok,de te hoztad fel red dead-et.
De hogy ne off.
Érdekes NPC-kre bukkantam a tengerparton.Sárkány eregetők.
Plusz egy pasas aki valami fura homokvihart varázsolt magára,de mikor közelebb mentem hogy le fényképezzem már kezdett a varázslat elmúlni.
Közben meg a pálcája úgy világított mintha Lumos-t használna.Tengerparton volt valami kis szigetnél egy fura alakú szikla,elég ijesztő suttogást hallottam ha közelebb mentem.Az valami küldiben lesz majd? -
Plata
félisten
El is felejtettem,de szerintem a Hogwarts jobb mint RDr2.
Rdr2-öt is előrendeltem,sosem játszottam végig.
Párszáz órát játszottam vele online,de mivel az már vagy két éve halott így ott sem túl sokat.
Hogwartsot tuti végig tolom legalább négy karival,az RDr2-t még elsővel sem fejeztem be,bár most is fent van,de nem hiszem hogy valaha be fejezem. -
Plata
félisten
Azzal nem játszottam.
Transformation nagyon vicces,ha fejleszted talent ponttal az ellenséget robbanó hordóvá alakítja,Accio-val csoportot elkapsz,a középsőt robbanó hordóvá változtatod és bombarda.Fejlesztett bombarda frenetikus,minden ruhámban kettes szintű bombarda fejlesztés van.Piszkosul nagyot szól.Avada kedavra nincs meg,de szerintem bombarda így durvább. -
Plata
félisten
Egyszer próbáld ki a griffendélt is.
Mardekáros karakterekkel olyan jó kis szócsatákat nyomnak. Tegnap pont a zakkant mardekárossal folytattak vitát küldetés közben.
Közben eszembe jutott valami.
Szerintetek mi a helyes akkor amikor meg mentjükKekszet? Vissza adni a gazdájának vagy hazavinni magunkkal?
Nem tudom angolba mi a neve,de magyarítással ez. -
Plata
félisten
47.3 óra és 27-es szint.
Úgy lettem 27 hogy nagyon messzire elrepültem seprűn és találtam valami fura dolgot.
Mivel kíváncsi fajta vagyok megnéztem mi az.
Leírni nem akarom mi volt az,de ha találok még ilyet akkor megfogom gondolni alaposan hogy piszkálom-e.De túléltem és sok xp-t adott,viszont az ellenfelek picit nagyok voltak.Ez volt a második marhaságom az este,előzőleg megtámadtam egy hat szinttel nagyobb troll-t akinek neve is volt.De az lópikula volt ehhez képest.Viszont jó sokat repkedtem seprűn.Vagy egy órát elmászkáltam seprűn mert kerestem a lufikat,mást sem csináltam csak lufi kergetést.Fő sztorival nulla százalékot haladtam tegnap. -
Ventur@
senior tag
Aztán lehet, hogy nem jól emlékszemLehet rosszul tudom, de Hogsmeade-ben a Brood & Peck-nél lehet megvenni a szaporítót. Unikornis szarv jelű boltos. Itt tudod a bezsákolt állatokat is eladni. .
Más:
Van esetleg arról hír, hogy a water bug-ot javítják-e, ami jellemzően a Radeon RX 570-580-590 szériákon jelenik meg. Eléggé zavaró, hogy ha nagy vízfelület közelében vagyok, akkor ahogy haladok a víz felé, akkor vagy átlátszó lesz az egész, vagy a textúrák, mint a hegy emelkednek ki. Barlangokban, meg mondjuk csak simán fekete a víz.
Totál mindegy milyen grafikai beállításokat alkalmazok, minden állapotban rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged