Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
God MonXter
tag
könyvem ilyen témáról nincs,még angol szótáram se!ismerős körökben ilyenekkel nem foglalkoznak!csak iskolakezdés után tudok beszélni hozzáértő emberekkel!és amint láthatod használom is az internetet és tőletek kérdezek!mert,jobban eltudjátok magyarázni,mint a neten található szakirodalom!

[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
Solution 0: 4 x 1 array uses 4 LEDs exactly
+----|>|----|>|----|>|----|>|---/\/\/----+ R = 270 ohms
akkor a weblap írja rosszul?mert ha jól tudom,akkor az ellenállást mindig a led elé kellene tenni,különben nem lenne semmi értelme!mert a bal oldalon van a +12v és azután kellene rakni,nem? -
God MonXter
tag
de ha egy kiba.xott 20éves kacat autóból lett kiszedve és nem tom hogy hány mA-es?!én már rákerestem!csináltam magamnak már saját invertert is a fénycsőhöz de annál legalább tudtam a pontos jellemzőket!arra gondoltam,hogy esetleg ti tudjátok-e de ha ennyire agresszíven reagálsz,akkor inkább nem is írok!

-
God MonXter
tag
válasz
üzenetére
hát én ezt nem értem!lazydog linkje meg a negatív pólusra rakja az ellenállást!vagy ez tökmindegy?a piros led 2.8v-on működik,ugye?és a mA-je mennyi lehet?
''diode forward current (mA)'' ez a kitétel mit jelent,mert nem vok angolos most m1ek csak informatika szakra és majd ott az angolt is tanulom!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
akkor hogy kellene?légyszi,akkor te rajzold le!

-
God MonXter
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
köszi a segítséget!
azt szeretném még kérdezni,hogy az ATX csatlakozóról lehúzhatom-e neki a kakaót(3.3V)?vagy honnan adjam neki a naftát?
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
hello!azt szeretném kérdezni,hogy szereztem piros ledeket és beszeretném építeni a gépbe!
leírnátok pontosan hogy is kell?(ellenállás,csatlakozás)
kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

azt ugye jól tudom,hogy a piros led 1,65-1,85V-ig működik?

ekkold