Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
Uraim!
Ilyen kapcsolót látott-e már valaki boltban? Tönkrement a kocsim kulcsa és ahhoz kellene...Az is nagy segítség lenne,ha boltot mondanátok,hogy merre érdemes keresni...
ABno
-
ABnormal
őstag
Halihó.
Gondom van az onkyo595-ömmel,van itt valaki aki megnézné? Eger-Miskolc környékéről...
Elhallgatott a jobb hátsó hangfal,de ha átkötöm 2*2 stereo módba akkor szól normálisan...zavar,mert jobban szeretem 5.1-ben...
Fedlapot levettem,nem látok rendellenes kondit...ABno
-
ABnormal
őstag
Srácok,segítséget kérek:
1984-85 körül kaptam egy philips rádiós magnót,az akkori igényeknek megfelelően át kellett hangoltatni FM2-ről FM1-re,most viszont jó lenni az eredeti állapotot visszaállítani.
Meg tudom én ezt oldani? Itt egy kép a rádió részről. -
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
nem,nem,az eredeti FM2-re szeretném visszaállítani,sajnos rajz nem volt a dobozában,pontos tipusa Philips D8110
-
ABnormal
őstag
köszönöm,hogy figyeltek rám nem nyúlok olyanhoz amihez nem értek,ezért még nincs széttekergetve...
próbálok fényképet a forrasztási oldalról is... -
ABnormal
őstag
Urak! Hol tudok én itt kishazánkban jó minőségű pufferkondit vásárolni? Erősítőhöz kell, 80V 5600 uF... ki is kerestem panasonic,hitachi,chemi-con,rubycon márkákból,már csak egy bolt kellene ahol meg tudom venni... ki tud ilyen boltot? - esetleg,ha másféle kondit ajánlotok azt is megköszönöm,lomexben is van g-luxon,de azt még nem mertem megvenni -
-
ABnormal
őstag
ez pedig a többi kondi,ezek helyett is ajánlhattok valami jófélét,ez a narancs roederstein nem volt az alja,ha jól tudom...
-
ABnormal
őstag
köszi a válaszokat,sajnos a kondik cseréje elkerülhetetlen,mostani formában nem használható az erősítő nagyon halkan hallható csak a bejövő jel a búgáson túl
azért ha van valakinek elfekvő normális puffere, szóljon,biztosan megegyezünk... -
ABnormal
őstag
válasz CPT.Pirk #14222 üzenetére
5600uF 80V 35x45 RM10.0 20% 85° SNAP-IN 2000h (LUX) RoHS 70 db raktáron 428.00 Ft
ezt a lomexben találtam,csak a gyártó nem tetszik... teapo / g-luxon
totya : köszi szépen,de sajnos méretbeli megkötés is van, az eredeti úgy néz ki,hogy 2db 35mm átmérőjű 70V-os fog közre egy 40mm átmérőjű 80V-ost, mindezt 60mm magassággal...
[ Szerkesztve ]
-
ABnormal
őstag
...pár hete kerestem itt tápszűrő kondikat,ha még emlékeztek esetleg... a két régi erősítőmben összesen 6db 5000uF -os van,egy ismerős megmérte nekem kapacitás mérővel,hogy mennyi van még bennük,számomra hihetetlen,de 3db még bőven tudta a ráírtakat,5800-at adott vissza,a másik három pedig 3000 körüli értéket... az erősítőket 1972-77 között gyártották,a kondik lassan 40 évesek...
-
ABnormal
őstag
Üdv. Urak!
Le kellene felezni egy autóba való fordulatszám mérőbe menő jelet,mivel a rönó gyújt kipufogáskor is,tudna valaki készíteni egy ilyen elektronikát a megfelelő díjazásért cserébe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Opel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest