Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz ViZion #99389 üzenetére

Viszont én nem szeretek forrasztgatni, így mit javasoltok, mivel lehet ezekre a gpio shieldekre rácsatlakozni?
    Mert azt látom hogy azért eléggé sűrűn vannak egymáshoz a pin-ek hogy bármi más csatlakozó fejet használjak...most kipróbáltam a fehér színű jst elővezetékelt csatikkal, azok stabilan állnak benne, de ugyanúgy 0.14-0.22-es vezeték lehet benne, így franc se tudja, pedig 10 cm után már ott a kengyel, onnan 0.32-es bekötő vezetékkel kötöttem a LED szalagot.

Az egyetlen gpio board amin kengyeles csatlakozás van a nyákra forrasztva, annak meg más szélességű a belső láb távolsága, tehát a 4 féle esp32nodemcu-ból csak 1 típust lehet rádugni amiről tudom hogy csak 4 szalagot képes kezelni...és boardon nincs tápkör tehát külön DC-DC konverter kell hozzá.

Az adatsorba kötött ellenállást még nem próbáltam, csak azt hogy 1 egész szegmensnyi LED szalagot sorba bekötöttem a szalag elé, a 3 LED csippel...
    De mivel úgy tűnik kifejezetten a szegmens és a kimeneti csatorna mennyiség növelésével ugrik meg a probléma, ezért feltételezem hogy a board részéről van kevés nafta.

Van még 1 db próba 1.5[m] szalag, meg 1 db maradék 3.5[m] szalag, csak azokat el kell hoznom a helyszínről hogy tudjak további teszteket tolni...
    Azt gondoltam hogy ha megtalálom a wled leírása szerinti "classi ESP32 can control 9 strip multi strip config" csak plug and play lesz...esetleg 1-2 óra beállítás configolás és kész...

Új hozzászólás Aktív témák