- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #99202 üzenetére
Ráadásul a gyártónak se hoz bevételt, mert aki kidobja, az nem vesz alkatrészt se
@Reggie0 : Adtam el porszívót ilyennek
Van, aki rárepült.
-
aujjobba
addikt
válasz
Legutobb az elpukkant mosogep tapegysegen a switcher IC ilyen parszaz forintos tetel volt, egy full panel az electrolux oldalon 80-100ezer Ft.
(lenne, ha 15 eves panelt lehetne kapni, de hasonlo panelek hasonlo aron kaphatok)
Van rajta par rele, a switcher, meg esetleg a trafo ami ertekesebb, a tobbi filleres passzivok.
Persze ertem en, hogy draga mernokorak vannak benne es rengeteg munka, mire az kigordult a gyarbol, de akkoris -
baly81
aktív tag
válasz
Sajnos nem tudom miért van ez! Talán gyorsan akarnak meggazdagodni, fogyasztói társadalom, stb. ... Ilyen világban élünk. Sajnos!
A háztartásigépes alkatrészek ára irreális, szerintem szándékos. Itt Debrecenben van egy Hajdú alkatrészbolt (Csapó utca) ott nekem már többször segítettek olyan alkatrészek beszerzésében, amik több tízezerbe kerültek volna gyáriként, de más neves gyártóé -ami egyébként ugyan olyan- 10-20 ezer között megvettem. Más honlapon, katalógusban, sehol nem találni egyezősséget, itt nem tudom miből dolgoznak, de nagyon tudják és korrektek. (Nem fizetett reklám!)
-
laed
aktív tag
válasz
Ja hát ez így megy a gyártóknál.
Egy 100 ezer forintos mosógépet, ha Te akarnál összerakni alkatrészekből, akkor több mint 1 millió forintba kerülne.
Így vannak a pótalkatrészek beárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest