- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barret001 #97485 üzenetére
Félreértesz.
Nem nem akarok tanulni, hanem olyan iszaonyat nehezen megy már bele a fejemb bármi új hogy elfáradok benne agyilag, fejfájásig képes vagyok eljutni.
Erre a gitáros barátomnak van egy jó mondása.
60 körül az agy már elég fixen be van drótozva a 60 éve tudott-tanult rutinokra. És ebből borzasztó nehéz kizökkenteni.
A barátom 10 éves kora óta gitározik és fantasztikusan tudja kezelni a hangszert.
Viszont nem volt jogsija, és 11 éve tette le a jogsit.
Rettenetesen vezet. Saját elmondása szerint is mert már képtelen átprogramozni erre az agyát.
Én 17 éves koromba korengedménnyel 43 éve tettem le a jogsit, és 14 évesen már kismotor jogsim volt.
Azt a rutint, azt a játszi könnyedséget ahogy én hozzá képest vezetek, ezt ő sose fogja már elérni.
Viszont én meg már soha nem fogok tudni századdannyira se gitározni ahogy ő ha most elkezdeném megtanulni.
Van YT.-n egy arab fazon, gyakran nézem a videóit.
Kb. 35 éves lehet, és szerintem 20 éve gyerekkora óta foglalkozik kapcsolóözemű cuccokkal, nagyon jó oktatóvideókat is csinál, nem a gagyi kategórias, pl. smps transzformátor méretezése adott teljesítményre, frekvenciára, blocking, fél és teljes híd meghajtás esetére lépésről lépésre képletekkel adatlapokkal stb.
Álmából felkeltve becsukott szemmel kézrátétellel javít napalemes töltésvezérlőket, invertereket, tápokat mindent.
Erre céloztam az előbb hogy én ezt a szintet már akkor se fogom elérni ha minden nap órákig tanulnám mert ő ebbe született bele és ezt gyakorolja 15-20 éve.
És akkor még hol a mikrokontroller, a pc biosírás, egy mosógép eprom újraírása egyéb ilyen nyalánkságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest