Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Lompos48
üzenetére
Lehet nem volt elég tiszta az "expozé", azt szerettem volna magyarázni, hogy ne aggódj, mert pont arra valók a le/elválasztó erősítők.
Akkor megnyugodtam.

Kapásból a TDA1028/TDA1029 ami eszembe jut, de ezek jó huszonéves IC-k. Tudtommal a Maxim az, amelyik egész családot gyárt ilyen kapcsolókból. Ha gugliba beírod az analog switch keresést, rengeteg eredményt kapsz. Egyetlen logikai szinttel vezéreéhetők (0/1) és többféle konfiguráció létezik
Ezeknek utána nézek, hogy is működik pontosan.
Épp a hasonlóság miatt mondtam. Inspirálódhatsz akár az alkatrészek elhelyezéséről a NYÁKon.
Pedig nem vagyok szőke, nem tudom miért nem értem meg ezeket elsőre. Átnézem és megpróbálom majd ellesni az ott alkalmazott dolgokat.A fejhallgató erősítő rész még mindig kérdéses, hogy "miből" legyen. Ennek még utána kell lesnem rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tesla topik
- Subaru topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold