Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi94
tag
válasz
Lompos48
üzenetére
Az AT-s táp röhögve ki fogja neki bírni azt amit kell, az átlag tápok is 12 ampert adnak le csúcsban.Ha normális a hídkapcsolás, a 2005 ból is ki tudsz szedni 40 wattot.Nyilván sokkal jobban melegszik.A TDA 2030 meg stereo hídban sem fog 12 ampert csúcsban felvenni, ha a kínai PMPO csúcsot nézzük.
De most jutott eszembe, hogyha az 5V ágat nem használod, akkor le kell terhelni, ha AT-s tápról van szó.ATX-nél nincs ilyen probléma.
Lehetne próbálkozni STK IC-kkel is, azoknak jobb hangjuk van mint a TDA IC-knek, de nem tudom hogy van e olyan ami 1*12 voltról jár.
Ez az erősítő kérdés is olyan, hogy egyszer kell normálisan összerakni, én speciel a 250 wattos végfokomnak magam tekercseltem a trafóját, egy leégett 380/220 as 300 wattos trafóról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold