Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
tordaitibi #94055 üzenetére
Megnézem hétvégén, de valószínűleg nem, mert a LED érzékenyebb szokott lenni ilyenre, viszont vissza nem lesz cserélve úgysem a lámpa eredetire, nem én döntöm el.
ViZion: a bejövő oldalt is kimértem természetesen, ott 3V volt csak ugyanazon 2 pont között, az sem természetes, de az már direktben a hátsó lámpáról jön, ott pedig nincs gond.
Tamy: elárulnád akkor, hogy mi a baj? Sejtem, mire célzol, de elárulom, nem vagyok teljesen hülye a témához, csak max nem úgy fogalmaztam, ahogy páran kívánták. Mégis volt, aki normálisan tudott válaszolni. Nem kötöttem 350 éve utánfutó aljzatot, de csináltam már jó pár hasonló dolgot, gyermekkorom óta, ésszerű keretek között, hogy életem is maradjon mellette. Most pedig egy egyszerű kérdést tettem fel: ahol valami hiba miatt 7V van, és 0-nak kéne lennie egy egyszerű ló**** utánfutó kimeneten, ott a halványan világítást mekkora teljesítményű, méretű ellenállás orvosolhatja, ha nem akarom újraépíteni az egész nyamvadt boxban a panelt, se IC-t méregetni... Világítson, ahogy kell, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest