- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
tordaitibi #91967 üzenetére
Biztosan tudom, gepek es hajtasok szakon vegeztem a villanyt es terveztem mar par invertert.
Nem az szamit, hogy otthon mit diy mokolsz, hanem az, hogy a gyartok mit tudnak kihozni belole. Az, hogy te nem tudod a HF trafoval megkozeliteni a gyartok termekeit mas teszta. Pont ezert irrelevans, hogy neked mi jott ki a takolmanyodbol. (Az sem derul ki, hogy hol mertel wattot...)
Az, hogy az LF inverter kevesbe energiahatekony egy kozismert teny a szakmaban. -
t72killer
titán
válasz
Zenéhez és lovakhoz nem értve felfigyeltem arra, hogy a kváziszinuszost (amit linkeltem elsőre) azzal reklámozzák, hogy lényegesen jobb a hatásfoka, mint a szinuszosaké.
Amin viszont elgondolkoztam: az AC-t felhasználó gép hatásfokával vajon mi lesz, ha szép szinusz helyett négyszögjelet kap? Jelen esetben pl egy mini kompresszor motorja, de a párátlanító helyett írhattam vna fagyasztót is.
-
aujjobba
addikt
válasz
Az inverter doksija azt irja:
"A hibrid HF technológiát alkalmazva az eredmény egy kiemelkedő minőségű kisméretű és könnyű készülék, amely gond nélkül szolgáltat energiát bármely fogyasztó számára."
Milyen a hibrid HF?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Képregény topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest