Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz E.Kaufmann #91835 üzenetére
Mi épületvillamosságis cégként napi szinten vásárolunk náluk, de nem tudom hogy ha magánszemélyként szeretnél vásárolni mi a helyzet.
Azt tudom hogy a telefonokra nehezen válaszolnak, mert mindegyik boltnál az a személy kezeli a telefont is, aki épp a boltban kiadja az árut és tudom neten keresztül nem látni, de nincs 5 percük, mert folyamatosan ott állnak a sorban.
Meg nem vagy regisztrált villanyszerelő partnercég, nem ismerik a telefonszámodat.
De a központi számot lehet felveszik, azt nem tudom.Cégként tudunk náluk a helyszínen készpénzben is fizetni, nem csak átutalással.
Ha nincs messze, bemennék a boltba személyesen érdeklődni.Ha csak cégeket szolgálnak ki, akkor esetleg összehaverkodni az egyik épp vásárló villanyásszal hogy az Ő cége megveszi Te meg kifizeted neki készpénzben, csak akkor ugye nincs garanciád.
De ez csak akkor működik ha épp van a boltban abból a cuccból.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest