- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
#17416704 #91187 üzenetére
Nem para, oda lehet nyomtatni muanyagot. Van aki komplett akkupakkot nyomtat-gyart regi lapcsihoz: [link]
Probalj meg kulsoleg ovatosan ratolteni a rossz akkukra. Ha visszament 2.5V fole es ugy sem hajlando indulni a gep, akkor az akkupakban levo vezerles orokre letiltott. Talan ki lehet cserelni vagy resetelni/atprogramozni(nem ismerem ezt a konkret tipust, utana kell keresni), de egyszerubb masikat venni, ha kaphato.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
#17416704 #91187 üzenetére
Akkor ez vagy másképp működik ilyen szempontból, mint az általam vizsgált HP, vagy nem emlékeztem már pontosan, hogy töltés hatására bekapcsolhat a BMS még akkor is, ha egy tag 2,5 V alatt van.
Az biztos, hogy terhelés közben ezen a ponton letilt, ezt pontosan követtem műszerrel is, hogy mi történik.
A 2,5 V alá került cella sajnos már beteges, belső átvezetés okozta önkisülésre is utal, hiába is emeled fel rátöltéssel. Meg elvben ilyenkor már olyan károsodást is szenvedhet, amitől feltöltve kigyulladhat. Nyilván nem a fém gyullad meg, csak előbb kifúj a nyíláson, majd felizzik, láttam már ilyet. (De az nem belső, hanem külső zárlat miatt történt.)
0,68 V főleg súlyos állapot, mert az már túl távol került a minimális értéktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Metal topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest